23948sdkhjf

Køkkenarmaturer der kan indstilles til at klare opgaverne?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

GROHEs Eurosmart-serie byder på køkkenarmaturer med stærke egenskaber der øger fleksibiliteten og forhøjer funktionaliteten.

Med et Eurosmart køkkenarmatur med høj tud kan der nemt fyldes store gryder, vandkander og kedler. Armaturet kan installeres enkelt da det er fremstillet med ethulsmontage og svingfeltet på tuden kan låses til udgangspositionen, men også til 150° eller 360°. På den måde får du rig mulighed for at indstille armaturet til det der gør det nemmest for dig.

Tag et kig på køkkenarmaturet lige her

Derudover kan du vælge et GROHE Eurosmart armatur der med dets svingfelt på 140° også leverer stor fleksibilitet. Fordi at dette armatur er fremstillet med GROHE Zero teknologi, har det isolerede indre vandveje der holder dit vand bly- og nikkelfrit. På den måde kan du altid nyde dejligt rent drikkevand.

Oplev køkkenarmaturet lige her

 

Kunne du også tænke dig at finde en skøn køkkenvask? Så åben vores vedlagte katalog ude til højre

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

GROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmaturGROHE Eurosmart køkkenarmatur

Send til en kollega

0.111