23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HOLZHER Evolution er et unikt bud på en komplet CNC løsning

Kapaciteten af HOLZ-HER Evolution CNC er nærmest ubegrænset, og afhængigt af dit behov har vi den version der passer til netop til dit værksted.

Evolution-CNC er et unik bud fra HOLZ-HERs på en komplet løsning til CNC-bearbejdning i et meget kompakt format. Kort sagt er det den nyeste og bedste teknologi i en innovativ udformning som gør at du samtidig med at opnå det bedste resultat sparer dyre kvadratmeter.

Arbejdsstykker med højde på op til 1200 mm, og ubegrænset længde kan behandles med mindst mulig pladskrav. Materialetykkelser på 8 til 70 mm gør HOLZHER EVOLUTION 7402 og 7405 perfekt til fremstilling af alt fra skuffer, møbelfronter og kabinetter, døre  – kort sagt fuldstændig bearbejdning i et anlæg, med korte cyklustider og ekstrem præcision.

Med den nye XCUT pakke færdigproduceres de tidligere opdelte pladestænger automatisk til de ønskede mål og dermed behøver man ikke at bruge tid på de ellers nødvendige tværsnit. XCUT aktiveres og man placerer pladestangen, materialet måles automatisk og kontrolleres om det er plausibelt. XCUT softwaren viser de ventende job på skærmen og på den måde får man et perfekt overblik over alle ordre og det krævede plademateriale.
 
Tag en konkret opgave med, den løser vi sammen, alt imens du oplever alle CNC mulighederne i HOLZHER EVOLUTION. Anlægget er ikke større, end du kan få det med hjem med det samme.

Du kan se mere om HOLZ-HER EVOLUTION på vores www HOLZ-HER Evolution serien 

 

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Kontaktperson

EH
Erik Heilmann
post@slejpner-as.dk

Send til en kollega

0.063