23948sdkhjf

Södras nye projektsælger hjælper med at bygge verden bedre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Södra Timber A/S

Den grønne omstilling fra stål og beton til træ har taget fart, og når arkitekter, bygherrer og ingeniører har brug for sparring til at finde de mest egnede træsorter, er Södras projektsælger, Michael Philipsen, den rigtige at kontakte.

”For mig er omstillingen fra CO2-belastende byggematerialer til klimabevarende træ mere end blot en arbejdsopgave. Jeg ser derfor virkelig meget frem til at kunne rådgive vore kunder i deres valg af materialer og hjælpe dem på bedste beskub med at få det arkitektoniske, byggetekniske og klimamæssige til at gå op i en højere helhed”, fortæller Michael Philipsen.

Omfattende kendskab til træsorter og egenskaber
Med 24 års erfaring indenfor træindustrien har Michael et indgående kendskab til de talrige træsorter og deres individuelle egenskaber. For ham har det dog aldrig været nok at læse sig til sin produktviden. Det er de talrige rejser til skove og plantager i Afrika samt Syd- og Nordamerika, der for alvor har givet ham indsigt i, hvilke naturlige fordele de forskellige slags træ besidder, og hvordan man bedst muligt drager fordel af disse egenskaber indenfor byggeriet.

Stor viden om certificeringer og miljøgodkendelser
Michael Philipsen har desuden en omfattende viden, når det gælder certificeringer og miljøgodkendelser, og det er et af hans absolut vigtigste redskaber, når han skal rådgive arkitekter, bygherrer og ingeniører. Samtidig har han tidligere arbejdet meget sammen med disse faggrupper og ved af den grund, hvilke tanker og udfordringer, de ofte står overfor.
”I mange tilfælde har jeg, allerede inden en opgave er påbegyndt, en klar idé om, hvor eventuelle problemer kan opstå. Kombinationen af dette og mit kendskab til træ som byggemateriale gør, at det bliver langt lettere for mig at rådgive på den mest hensigtsmæssige måde”, forklarer Michael Philipsen.

Michael Philipsen har tidligere arbejdet for Keflico A/S, Møller & Sørensen A/S og M&S Hindenburg A/S.

Du kan læse mere her, om de specialvarer som f.eks. Thermowood, cedertræ og C260 brandimprægneret træ Michael Phillipsen kan hjælpe dig med

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Södra Timber A/S

Frydenborgvej 27 N, 1. sal
3400 Hillerød
Danmark
Södra Timber A/S

Send til en kollega

0.093