23948sdkhjf

Patenterede koblinger sparer tid og minimerer armeringsspild

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celsa Steel Service A/S

Armeringstrick #4: Koblinger forbinder armering så stød undgås i konstruktionen. Koblinger kan også bruges som erstatning for strittekasser samt til indstøbning i elementer, hvis disse skal tilsluttes andre elementer på byggepladsen.

Med Griptec koblingen er man sikker på, at koblingen er stærkere end kravet til armeringens trækstyrke.

Smid værktøjet til side
De fleste tænker måske ikke over det, men i koblingen ligger muligheden for optimering i byggeprocessen og generering af mindre materialespild. Ved brug af Griptec-armeringskobling behøves værktøj ikke til at samle han- og hun-koblingen. Det letter og mindsker tidsforbruget på byggepladsen. Der er heller ingen gevindskæring og dermed minimeres spild af armering.  Alle samlinger testes for udtræk op til 90% af stangens flydespænding. Ved at anvende koblinger undgår man at skulle bore huller i forskallingen eller tildanne specielle endeskot.

Eksklusiv forhandling i Danmark
For at understøtte en så effektiv byggeproces som muligt har Celsa Steel Service inkluderet et bredt sortiment af tilbehør i sit produktprogram. Takket være et strategisk fokus på armeringstilbehør har Celsa Steel Service fået eneforhandling på de patenterede Griptec-armeringskoblinger i Danmark. Hos Celsa Steel Service i Ølstykke ekstruderes koblingen på armeringsstænger – enten i standardlængder eller på kundespecifikke længder.

Se standardlængderne her. 

Dokumenteret effekt
Samlingen er godkendt og leveringen af koblingerne er hurtig, da de udgår fra produktionen i Ølstykke. Kontakt Celsa Steel Service og få den nødvendige dokumentation i form af datablade, certificering samt trækprøveskemaer.

Kontakt Celsa Steel Service for at høre mere om koblinger her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celsa Steel Service A/S

Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Danmark
Celsa Steel Service A/S

Send til en kollega

0.078