23948sdkhjf

VIA får facadeløsning i 60 meters højde fra Pro Montage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pro Montage A/S

Casa valgte Pro Montage til alufacadeløsningen på VIA University Colleges’ nye ambitiøse Campus Horsens, som skal stå klar i sommeren 2021. Løsningen omfatter bl.a. Paroc paneler til teknikhuse i 60 meters højde.

Pro Montage er erfarne i forhold til teknikhuse i store højder, og det er en af grundene til at Casa valgte dem. Senior projektchef, Jesper Kjeldgaard Michaelsen fra Casa, som er totalentreprenør på byggeriet udtaler: ”Vi har valgt Pro Montage, fordi de er erfarne, løsningsorienterede og gode til at lytte til vores ønsker. Casa og Pro Montage har arbejdet sammen på flere projekter og samarbejdet på VIA University fungerer fremragende.”
 
27.000 m2 ny Campus
 
Det nye VIA University College, Campus Horsens bliver på i alt 27.000 m2 fordelt på tre bygninger. Campus kommer til at rumme mere end 20 forskellige uddannelser, et forskningscenter og en række andre aktiviteter, som VIA i dag har på den nuværende adresse i Horsens. Der bliver plads til ca. 4.000 studerende og 350 medarbejdere.
 
Teknikhuse og ovenlys vinduer
 
Pro Montage leverer en løsning til teknikhusene, der består af en panelopbygget facade med strækmetal. Ca. 2.000 m2 Paroc paneler og 2.400 m2 strækmetal facader er monteret, og der er tillige monteret 210 Velux ovenlys vinduer i atrium.
 
Pro Montage har også monteret/er i gang med at montere teknikhuse på Skanderborg Rådhus, Kommunehospitalet i Aarhus, Carlsberg Byen og på en lang række boligkarréer.
 
 
 
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pro Montage A/S

Drejervej 10
7451 Sunds
Danmark
Pro Montage A/S

Billeder & videoer

Facadebeklædning

Send til en kollega

0.109