23948sdkhjf

Gibotech udvikler løsning nomineret til automatiseringspris

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Juliana Drivhuse er nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2020 for en avanceret robotløsning udviklet af den odenseanske integrator Gibotech.

De mange indstillinger til DIRA Automatiseringsprisen 2020 viser, at der stadig er gang i den danske robotbranche. Prisen uddeles i forbindelse med Automatikmessen 8. september i Brøndbyhallen.

Juliana Drivhuse er nomineret for en avanceret robotcelle, der forener lagerautomater med avanceret visionteknologi i en fuldautomatisk løsning, der skal pakke delelementer til drivhuse. 

For kundernes skyld

Pakningen af delelementerne er indtil nu foregået ved, at de mindste drivhusdele har ligget i samme storepose som de større dele. De samlede poser er så blevet sendt ud til kunderne. Den nye robotcelle betyder, drivhusdelene nu bliver pakket i rumopdelte papkasser, der gør samlingen mere overskuelig og giver kunderne en langt bedre oplevelse . 

I forbindelse med nomineringen lød det bl.a. fra juryen:

- De har taget kundernes briller på for at hjælpe kunden til at få en bedre helheldsoplevelse. De har rykket sig langt bare på tre år.

Om DIRA Automatiseringspris

Prisen uddeles en gang om året til en dansk slutbruger med en god automationshistorie. Prisen skal inspirere andre virksomheder ved at vise unikke robotteknologiske løsninger og relateret automatisering. Prisen giver mulighed for samtidig at hædre en eller flere tilknyttede integratorer. 

Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere om løsningen eller om hvordan du kan automatisere din pakning eller produktion, så kontakt Mikkel Bjerregaard på mbj@gibotech.dk eller 20 66 25 14,


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078