23948sdkhjf

ARCHICAD 24 Launch Party – Nyhedsbrev fra GCDK juli ‘20

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Lancering af ARCHICAD 24, interview med WERK og buildingSMART Nordic Conference. Det er nogle af de historier, du kan læse i juli-nyhedsbrevet fra GRAPHISOFT Center Danmark.

8. juli udkommer ARCHICAD 24. Det fejrer GRAPHISOFT med ”Building Together”  ― et digitalt event, der løber af stablen 8. og 9. juli, hvor du blandt andet bliver præsenteret for nyhederne i GRAPHISOFTs produktportefølje.

Hos GRAPHISOFT Center Danmark fejrer vi udgivelsen af ARCHICAD 24 med et launch party, hvor vi blandt andet live-streamer fra Budapest og gennemgår nyhederne i ARCHICAD 24. Derudover har du mulighed for at opleve Ole Berard, digitaliseringschef i Molio, komme med et bud på, hvordan vi løfter digitalisering i byggeri og anlæg og fortælle om arbejdet i buildingSMART Danmark. Vi har et begrænset antal pladser, som vi uddeler efter først-til-mølle-princippet.

Du tilmelder dig via vores hjemmeside du finder her >>  

I vores sidste nyhedsbrev inden sommerferien har vi derudover blandt andet valgt at bringe et interview med WERK, slå et slag for buildingSMART Nordic Conference og dele en video om BIM som designværktøj.

Med værket i centrum
”Det ligger jo nærmest i vores firmanavn, at vores ambition er at skabe særlig arkitektur. Vi udvikler værker med høje kunstneriske ambitioner, der skiller sig ud. Vi prioriterer fællesskabet i alle vores projekter." Vi har sat Nikolaj Frølund Thomsen, partner og ansvarlig for byggeri, og arkitekt Peter Berner i stævne til en snak WERKs visioner, projekter og deres BIM-baserede workflow.

 Læs ”Med Værket i centrum” via dette link >> 

buildingSMART Nordic Conference
22. og 23. september løber buildingSMART Nordic Conference af stablen i Tivoli Hotel & Congress Center. Kom og bliv klogere på, hvordan åbne standarder, vidensdeling og digitalisering effektiviserer den danske byggebranche. Konferencen er arrangeret af buildingSMART Danmark, og det endelige program er under udarbejdelse og talere offentliggøres løbende.

Yderligere info og tilmelding via dette link >> 

VIDEO: BIM som designværktøj
BIM bør være et designværktøj, som styrker processen fra første skitse til aflevering af det endelige projekt. Design-processen indebærer, at man afprøver og ændrer løsningerne, mens man gradvist øger detaljeringen og opbygger tegningsmaterialet. Vi har lavet en video, der viser, hvordan det kunne se ud, og du kan se videoen her >> 

August og september-kurser
Efter sommerferien afholder vi blandt andet kurser i ARCHICAD, BIMx og Twinmotion. Derudover tilbyder vi gratis ARCHICAD kurser for praktikanter fra tegnestuer med serviceaftale på ARCHICAD.

Se vores kurser her >> 

God Sommer
Fra fredag den 10. juli og en måned frem drosler vi ned og går på sommerferie. Vi takker alle vores kunder, venner og samarbejdspartnere for et godt samarbejde og ønsker alle en god sommer. Vi vil slappe af, nyde samværet med vores familier og vender udhvilede – og forhåbentligt solbrændte – tilbage den 10. august. Supporten holder ikke sommerferie, så hvis har du presserende spørgsmål, er vi tilgængelige via mail og på telefon. Stay safe… 

Nyhedsbreve?
Er du interesseret I at modtage nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? Så skriv dig op på vores mailliste via dette link >> 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Werk er arkitektrådgiver på Stubkaj i NordhavnBIM som designværktøjKurser i BIMGRAPHISOFT Center Danmark ønsker god sommer

Send til en kollega

0.11