23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slut med bombastiske dimensioner på indadgående vinduer

De to kendte originale klassiske vinduesserier Frame IC og Nation IC har fået nye søsterserier. Idealcombi taget erfaringerne og indspark fra de danske og britiske tegnestuer med i udviklingen af et helt nyt indadgående vinduessystem.

Vinduet Frame IC blev introduceret i 1988, og var det første træ/alu vindue på markedet, som lignede et traditionelt vindue i fyrretræ.

Af samme årsag indtog Frame IC hastigt markedet, hvor særligt Storkøbenhavn hurtigt kunne betragtes som Idealcombi`s største showroom.

Senere kom Nation-serien til med anvendelse, hvor facadecensur og arkitektonisk bevarelse af kitfalsudtryk var et krav.

Idealcombi lærte her, hvor stor betydning et vinduesdesign har i dansk arkitektur.

I 2000 fulgte Idealcombi efter på moderne byggeri og byggestil, henvendt til nybyg med den minimalistiske serie Futura+ udadgående.

Udadgående vinduer løste imidlertid ikke arkitekternes krav til funktion og ventilation. Idealcombi udviklede derfor vinduessystemet med Futura+i som en indadgående søsterserie med helt samme identiske ensartede udvendige design. Sammensætningen – uanset moduleringer i facaden – vil have et arkitektonisk ensartet udseende.

Idealcombi er stadig den eneste producent på markedet, som kan håndtere disse kundekrav for mangeartet vinduesdesign under ét og samme tag på fabrikken i Thy.

Den fantastiske produktrejse igennem snart 4 årtier, har krævet vedholdenhed, men Idealcombi er på ingen måde færdig på sin innovative vinduesrejse.

Senest har Idealcombi taget erfaringerne og indspark fra de danske og britiske tegnestuer med i udviklingen af et helt nyt indadgående vinduessystem.

Ja, du tænkte rigtigt!

Det er nu slut med bombastiske vinduesdimensioner på indadgående vinduer, når man benytter det originale karm/ramme-design i Frame og Nation.

Nu er turen kommet til de klassiske udadgående serier Frame IC og Nation IC, som nu også har fået deres søstre Frame I og Nation I

De klassiske vinduesserier kan fremover frit kan kombineres med indad- og udadgående funktioner, uden at konflikte med bygningsfacadens design.

Ensartet udvendigt design

Frame I/Nation I (indadgående) og Frame IC/Nation IC (udadgående) har samme udvendige karm-ramme højde og kan derfor placeres i samme facade, uden der er stor visuel forskel.

Dette giver arkitektonisk frihed til at kombinere forskellige åbnefunktioner … uden at det går ud over designet.

De indadgående elementer kan sammenstilles med de udadgående og der er desuden mulighed for fremstilling af multielementer.

Frame I og Nation I er designet med ramme i niveau med udvendig karm, hvilket giver et slankere udtryk, og derved opnås samme udtryk og lysindfald som ved udadgående Frame IC og Nation IC.

Med Frame I og Nation I opnås:

  • Større lysindfald og lys til boligen
  • Samme udvendige dimensioner og udseende
  • Fri modulering mellem udadgående og indadgående funktioner
  • Ingen bekymringer om vinduesdesignets placeringerne i facaden.
  • Smart og ensartet i dansk klassisk vinduesdesign
     

Frame I og Nation I fås i følgende funktioner:

  • Dreje/kip og Kip/dreje vindue, som ofte anvendes i etagebyggerier eller hvor der monteres udvendig solafskærmning.
  • Dreje/kip og Kip/dreje dør, anvendes primært som direkte udgang til terrasse, altan, altangang og til fransk altan.
  • Kip vindue, som ofte anvendes, hvor mulighed for udluftning ønskes, men hvor der ikke nødvendigvis er krav til passage, typisk i kælder eller baderum.
  • Dreje vindue, som har den mest stabile beslåning og er uden risiko for fejlbetjening. Dreje vinduer kan typisk anbefales til store opluk.
  • Dreje dør, som kan anbefales hvor adgang er den primære anvendelse samt – sidst men ikke mindst
  • Fast karm, hvor der desuden er mulighed for rudeskift indefra.
     

Til serierne kan der bestilles paskvilgreb med grebsbetjent bremse, som holder vinduet i en fast position, når det åbnes mere end 18 grader.

God energi – A-mærket

Og så er energiværdierne naturligvis også i orden … med en e-ref på op til +13,3 og en u-værdi på ned til 0,82 lever de nye vinduer nemlig op til BR2020.

De nye indadgående Frame I og Nation I kan bestilles allerede nu, med levering fra uge 32.

 

www.idealcombi.dk

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328
P nummer: 1001588780

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048