23948sdkhjf

Det første skridt mod et dejligt brusebad

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Det er de færreste der ikke sætter pris på et dejligt brusebad under sommerens varme temperaturer. Med et GROHE New Tempesta 100 brusestangssæt kan der ganske enkelt tages det første skridt mod et dejligt brusebad.

Brusestangssættet indeholder naturligvis både brusestang, håndbruser og bruserslange. Derudover er dette sæt fremstillet med en række af GROHEs teknologier, som EcoJoy, der sikrer at vandgennemstrømningen ikke overstiger 9,5 l/min, uden at man skal gå på kompromis med nydelsen. Håndbruseren leverer desuden et strålemønster der nydeligt distribuerer vandet og du kan regne med en lang levetid grundet håndbruserens indvendige vandføring. Derudover er brusestangssættet fremstillet på en manér der muliggør, at der med fingeren nemt kan fjernes kalk fra dyserne.

De fleste har oplevet at tabe håndbruseren, eller at den pludseligt falder ned på badeværelsesgulvet, fordi man ikke fik sat den rigtigt tilbage i holderen mens man sæbede sig ind. I denne henseende er håndbruseren udstyret med en silikonering der gør den mere modstandsdygtig i mødet med badeværelsesgulvet.

Kunne du tænke dig at se nærmere på GROHEs New Tempesta 100 brusestangssæt? Så kig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

GROHE Tempesta 100 brusestangssætGROHE Tempesta 100 brusestangssæt

Send til en kollega

0.094