23948sdkhjf

Certificeret og multifunktionelt inventar til byrumssikring

| Medlemsnyhed | Indrykket af KIBO Sikring A/S

Vores nye inventar til byrum er æstetisk tiltalende og passer naturligt ind i omgivelserne.

Traditionelt set har sikring af byrum og andre offentlige steder været set som et nødvendigt onde, hvorfor der ofte ikke tænkes på hverken form, æstetik eller udtryk, når nye løsninger bliver installeret. Dette resulterer alt for ofte i grimme og påtrængende løsninger, som konstant minder forbipasserende om faren ved at bevæge sig rundt i vores samfund.  

Med vores nye serie af byrumsinventar ønsker vi at skabe sikkerhed – ikke frygt. Ved at kombinere almindeligt byrumsinventar som fx bænke, plantekummer, skraldespande og cykelstativer med et højt niveau af sikkerhed, blender løsningerne naturligt ind i omgivelserne uden at give anledning til frygt.

Crash-testet og certificeret byrumsinventar
Alle vores produkter til byrumssikring er crash-testede og certificerede i henhold til internationale standarder – PAS 68,  IWA-14 og PAS 170. Dette giver vished for, at alle løsninger standser det køretøj produktet er testet imod. Vores løsninger kan således stoppe alt fra et 2,5 tons køretøj med 16 km/t til en 7,5 tons lastbil med 80 km/t til. 

Byrumsinventar med stor designfrihed
Når byrummet skal sikres, er design ligeså vigtigt som sikkerheden. Byrumsinventar skal være indbydende, æstetisk tiltalende og passe til omgivelserne.

Intet byrum er ens. Derfor tilbyder vores produkter stor designfrihed. Vi har fx mange typer covers til pullerter samt mange forskellige typer plantekummer og bænke. Har du et helt specielt ønske til form, farve eller udtryk, kan vi helt sikkert også finde ud af dette.

Er du interesseret i at vide mere om byrumssikring?
Har du spørgsmål til byrumssikring generelt eller er du interesseret i at vide mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 70 77 eller sende en mail til kibo@kibo.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KIBO Sikring A/S

Energivej 1
6933 Kibæk
Danmark
KIBO Sikring A/S

Send til en kollega

0.094