23948sdkhjf

Få et glimt af fremtiden i Roxtec' materiale laboratorium

| Medlemsnyhed | Indrykket af Roxtec Denmark ApS

Roxtec er langt fremme mht mange faktorer, når det gælder produktudvikling. Vi forudser nu for eksempel krav, der vil være standardkrav om 5 til 10 år. En livscyklus på 25 år er et udtryk for bæredygtighed.

 

Roxtec-tætningsløsninger er kendt for kombination af risikofaktorer som giver beskyttelse mod flere risici.

Egenskaberne ved et tætningssystem kan ændre sig meget på grund af varme og komprimering. Jo højere temperatur, jo hurtigere bliver aldringen. Vibration kan påvirke gummioverfladen, så udholdenhed er afgørende for langvarig tæthed. Der stilles høje krav til materialet som ofte skal modstå varme og aggressive kemikalier. ”Vi er markedsledere, fordi vi ser ud over certifikater og industristandarder,” siger Pontus Danielsson. ”Vi forudser nu for eksempel krav, der vil være standardkrav om 5 til 10 år.”

Roxtec-moduler og produkter tåler brand og vandindtrængning i mindst 25 år. I flere forskellige tests afdækkes materialet for langtidseksponering for tryk, høj temperatur og kemikalier.

Kvalitet for bæredygtighed
Der er to vigtige grønne aspekter af arbejdet i Roxtec-materialelaboratoriet. I dag er EPDM-gummi hovedsageligt fremstillet af fossil råolie, men Roxtec har fundet måder at fremstille 70% af det fra fossilfrit råmateriale i form af sukkerrør - alt sammen med opretholdelse af tætningsydelsen.

En anden miljøvenlig faktor er holdbarheden af ​​sikkerheden i tætningsløsningerne. En livscyklus på 25 år er et udtryk for bæredygtighed.

Læs mere om Roxtec tætningsløsninger her (dansk)

Læs mere om Roxtec udviklingsarbejde her (engelsk)

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Roxtec Denmark ApS

Huginsvej 3
3400 Hillerød
Danmark
Roxtec Denmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14