23948sdkhjf

Ny projektleder hos Henning Mortensen a/s

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Jimmy Thorup Ovesen er ny projektleder i elafdelingen hos Henning Mortensen a/s. Her skal han bidrage til fortsat professionel projektledelse på entrepriseopgaver i hele landet.

For at imødekomme et fortsat højt aktivitetsniveau har Henning Mortensen a/s ansat Jimmy Thorup Ovesen som projektleder i elafdelingen i Silkeborg.

Han er oprindeligt uddannet elektriker og elinstallatør, og i løbet af 2020 afslutter han en teknologisk diplomuddannelse i stærkstrømsteknologi fra Syddansk Universitet. Jimmy Thorup Ovesen kommer desuden til Henning Mortensen a/s med en solid track record inden for projektledelse fra rådgiverbranchen.

Professionel projektledelse fra opstart til aflevering
Hos Henning Mortensen a/s har Jimmy Thorup Ovesen med udgangspunkt i sin store viden fra byggeriet til opgave at sikre fortsat professionel projektledelse på fag- og teknikentrepriser i alle størrelser – og han er allerede i fuld gang med arbejdet.

Blandt andet er Jimmy udpeget som projektleder på opførelsen af otte etageejendomme i syv etager på Søtorvet i Silkeborg samt et større etagebyggeri på Torvet i Galten.

Balancen er den samme, men tempoet er nyt
Fra rådgiverbranchen er Jimmy Thorup Ovesen vant til at skulle finde balancen mellem økonomi, tidsplan og kvalitet for i sidste ende at sikre bygherren det mest optimale resultat. Den erfaring kan han bruge direkte i det nye job.

»Målet er stadig en tilfreds bygherre. Forskellen er, at jeg nu er helt tæt på udførelsen af byggeriet, hvor jeg før primært var en del af projekteringsfasen. Det giver et helt andet tempo med de kortere tidsfrister«, siger Jimmy Thorup Ovesen. Han fortsætter:

»Jeg er glad for at komme til en virksomhed, hvor jeg får mulighed for at prøve kræfter på den anden side af skrivebordet. I samspil med de dygtige kollegaer her ser jeg frem til at bidrage til fortsat stærk projektledelse og vækst i virksomheden«.

Jimmy Thorup Ovesen startede hos Henning Mortensen a/s den 15. maj 2020 og kommer senest fra en stilling som senior consultant, el-fagleder hos Rambøll.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.109