23948sdkhjf

Klar til optimal hygiejne og sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Oras Armatur A/S

I professionelle plejemiljøer, har hygiejne og sikkerhed absolut topprioritet. Sanitetsarmaturer spiller en afgørende rolle – især når de benyttes af både plejepersonale og patienter.

Oras har derfor udvidet sit sortiment af specialarmaturer med en smart løsning: de nye, berøringsfrie Oras Clinica -termostater reducerer risikoen for smittespredning og giver maksimal beskyttelse i hospitals- og plejemiljøer.

Et konventionelt armatur "bebos" af op til 127.170 bakterier pr. kvadratcentimeter.* I særligt sensitive miljøer, såsom hospitaler og plejehjem, kan dette nemt udvikle sig til en alvorlig fare. Oras har sat sig det mål, at minimere disse risici så meget som muligt ved, at benytte specialudviklede produkter, med henblik på at opnå de højeste standarder, hvad angår hygiejne og sikkerhed. I denne forbindelse udnytter armaturproducenten sin omfattende ekspertise, hvad angår specialarmaturer, samt årtiers erfaring inden for dette område. Den nyeste udvikling: berøringsfrie Oras Clinica-termostater til håndvaske og brusere.

 Berøringsfri hygiejne

De berøringsfrie Oras Clinica vægmonterede termostater, er blevet udviklet specielt til at opfylde de høje krav, som stilles i forbindelse med brug i professionelle plejemiljøer. Takket være avanceret sensorteknologi, åbnes der for vandgennemstrømningen uden nogen form for berøring. Dette er ikke blot behageligt, det reducerer også risikoen for overførsel af virus, bakterier og andre smittekim. Termostaterne, der er udstyret med smart Bluetooth®-funktionalitet, kan styres og justeres via den gratis Oras App.** Der er f.eks. mulighed for at vælge mellem tre former for sensorstyring (On/Off manuel, On/Off automatisk og On manuel/Off automatisk).

 Sikker, enkel og ergonomisk

Ud over den hygiejniske, berøringsfri betjening er termostaterne også forsynet med skoldningsspærre, der giver absolut sikkerhed og pålidelig beskyttelse mod skoldning. Dette er især vigtigt, når personer med plejebehov skal vaskes, eller når armaturet benyttes af personer med funktionsnedsættelser. Den fabriksindstillede temperatur på 38 grader, kan ikke overskrides uden brug af en nøgle. På samme måde sikrer THERMO COOL-funktionen, at termostaten forbliver behageligt kølig at røre ved. De tredobbelt forseglede rosetter og det laminære vandflow med få aerosoler, reducerer spredningen af bakterier, skadelige stoffer og aerosoler endnu mere. Udløbstudens placering – væk fra centrum – forhindrer, at vandstrålen rammer afløbsområdet. Når dette kombineres med de 100 % nikkelfri vandveje, så er der garanti for en hygiejnisk drikkevandskvalitet, der er helt i top. Da termostaten er i stand til at levere effektiv forebyggelse mod legionella, er den også velegnet til termisk desinfektion i henhold til DVGW W551. Dette kan udføres hurtigt, nemt og bekvemt. Alt, hvad du skal bruge, er en særlig oplåsningsnøgle – det er ikke nødvendigt at fjerne håndtagene.

Den berøringsfrie Oras Clinica-termostat fås også med en lang svingbar udløbstud som ekstratilbehør – og du kan vælge mellem en udløbslængde på 100 eller 200 millimeter. Svingområdet kan indstilles til 120 grader, 60 grader eller nul, dvs. midterpositionen. Det er især de ergonomiske håndtag til temperaturvalg og de tydelige visuelle markeringer, der gør de elektroniske armaturer så brugervenlige. En praktisk funktion: Den lettilgængelige batteriboks gør udskiftning af batteriet nemt – der er ikke behov for en ekstra elektrisk tilslutning.

Hent datablade på de nye Oras Clinica armaturer

 *Kilde: Gerba et al (2004) Tracking the concentration of heterotrophic plate count bacteria from the source to the consumer’s tap

 ** Android-versionen er tilgængelig fra Google Play Butik, og iOS-versionen er tilgængelig fra App Store, fra iPhone 4S og iPad 3 eller nyere.

 Bluetooth®-ordmærket og -logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og deres brug er givet i licens til Oras Ltd.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Oras Armatur A/S

Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Danmark
Oras Armatur A/S

Send til en kollega

0.109