23948sdkhjf

Husk tilmelding på ny dato til Dansk Brodag 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

Dansk Brodag er flyttet til den 15. september. Du skal selv tilmelde dig den nye dato, selvom du var tilmeldt i marts.

Tema: VAN(D)SKELIGE BYGVÆRKER

På grund af Corona-smitten er Dansk Brodag flyttet fra foråret til den 15. september. Det er heldigvis muligt igen at mødes fysisk og vi gennemfører derfor Dansk Brodag som planlagt på den nye dato. Dansk Brodag afholdes i ODEON med fremragende scene- og konferencefaciliteter. 

Tilmeld dig her

Tilmelding senest den 25. august. Vi kan næsten ikke vente med at se dig, så tilmeld dig nu!

Med 1.740 siddepladser i Store Sal, er ODEON ét af de største kulturhuse i Danmark, og der er god plads til alle, også med de nye afstandskrav. ODEON ligger i Odense Centrum kun 5 minutter væk fra Odense Banegård og ca. 15 minutter til motorvejen (E20).

Du kan bl.a. møde Dennis Nørmark, der indleder med en peptalk om vores arbejdskultur:

"Pseudoarbejde - har vi i virkeligheden fået travlt med at lave ingenting"

Dennis Nørmark er en kendt antropolog, forfatter, facilitator og foredragsholder. Han er kendt som en dygtig videnskabsformidler, som er hyppigt medvirkende i både radio og tv. Han er en åbenmundet men præcis analytiker af samfundsmæssige, politiske og kulturelle spørgsmål.

Programmet indeholder desuden en bred vifte af indlæg om van(d)skelige bygværker, bl.a. Limfjordstunnelen, Sallingsundbroen, Ny Storstrømsbro og en genial løsning for de sydfynske broer.

Du kan trygt komme. ODEON har udvidede rengøringsprocedurer med ekstra rengøring af kontaktflader. Dispensere med håndsprit, portionsanrettede måltider, god afstand mellem deltagere og afspritning af teknisk udstyr. 

Vi glæder os til at se dig!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Danmark
VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

Send til en kollega

0.187