23948sdkhjf

Lars er udlært og har fundet sin rette hylde

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Lars Bække Junker er udlært elektriker fra EL:CON i Viborg d. 20. juli 2020.

Lars har prøvet kræfter med både el-installation og sikring i løbet af sin læretid i Viborg og har arbejdet med på flere projekter, blandt andet ved Grundfos og ved Klimatoriet. Det er dog arbejdet med sikring, der for alvor trækker i den nyudlærte elektriker. ”Da jeg startede som lærling, var det i sikringsafdelingen, og selvom det har været fedt at prøve noget andet, så kunne jeg godt mærke, at det alligevel var her, jeg skulle være”, fortæller Lars, der nu er en fast del af Viborgs sikrings-team. Det er især arbejdet med sikringsprojekter inden for brand, ABA og brandeftersyn, hvor man kommer ud til kunderne og oplever noget forskelligt i hverdagen, der er blandt Lars’ yndlingsopgaver.

Lars har sat stor pris på at være en del af EL:CON-familien og på de mange muligheder, der er som lærling. ”Nu har jeg været heldig at finde min rette hylde fra starten, men det har været af stor betydning, at jeg har haft muligheden for at prøve noget forskelligt og også er blevet opfordret til at gå efter det, jeg gerne ville prøve”, siger Lars.

Sikringsleder Henrik Jensen er glad for, at Lars vendte hjem til sikringsafdelingen igen. ”Han er god at have med på holdet, for han har et godt humør og viser stor selvstændighed og faglig stolthed” udtaler Henrik. Derfor er han og resten af Lars’ kolleger også glade for, at Lars har sagt ja tak til at fortsætte arbejdet som sikringstekniker i Viborg.

Tillykke Lars!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.093