23948sdkhjf

Granitskærver – En permeabel belægning

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Granitskærver kan være medvirkende til, at danskernes boliger klimatilpasses. Wals og A-Supply tilbyder granitskærver i flere farver og størrelser

I de senere år er skybrud blevet mere udbredt. Kommunerne over hele Danmark har derfor iværksat en række tiltag, som har til formål at afhjælpe den belastning, som store mængder regnvand udsætter kloaknettet for. Et af tiltagene går ud på at etablere kloakseparering, så regn- og kloakvand løber i adskilte rør.

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har udviklet et klimaatlas, hvor man forsøger at kortlægge, hvordan det danske klima fremover kommer til at ændre sig. Ifølge DMI’s klimaatlas vil skybrud blive hyppigere og kraftigere i Danmark. Det har selvfølgelig stor betydning for danske husejere, som er nødt til at forholde sig til, hvordan de bedst kan klimatilpasse deres boliger og grunde.

Behovet for brugen af permeable belægninger er derfor blevet mere aktuelt og relevant. En permeabel overflade lader vandet sive hurtigt væk fra området. Så når man vælger en permeabel belægning på terrassen, i haven, indkørslen og andre arealer, sikrer man, at kloakken ikke overbelastes. Men man opnår endnu mere. Man forebygger også, at arealerne omkring huset kommer til at ligge under vand. Det hænger selvfølgelig sammen med, at man tager højde for eventuelle skybrud ved at vælge en permeabel belægning, der sørger for, at regnvandet siver hurtigt nok ned i undergrunden.

Granitskærver er en billig og praktisk løsning, som forener æstetik og funktionalitet. På den ene side ønsker man en belægning, der tager sig godt ud. Det kan man godt opnå ved hjælp af granitskærver. På den anden side ønsker man en belægning, der virker forebyggende på oversvømmelser som følge af skybrud. Granitskærver er en enestående og permeabel belægning, som kan være medvirkende til, at danskernes boliger klimatilpasses. Hos Wals.dk kan man bestille granitskærver i forskellige farver og størrelser. Wals leverer granitskærver i hele Danmark. Er man grossist, så er A-Supply.dk det rette valg, når man gerne vil finde en stor leverandør af granitskærver.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.08