23948sdkhjf

Udlært og klar til flere opgaver

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Rasmus Trend Mogensen er udlært elektriker fra EL:CON i Hornslet d. 31. juli 2020.

”Rasmus har været en rigtig god lærling at have med på holdet. Han er god til at melde sig på banen, og man kan regne med, at han gør sit bedste for at løse opgaverne”. Sådan fortæller servicechef Erik Haislund Lemming om Rasmus, der har været en vellidt del af teamet i Hornslet og en efterspurgt lærling at have med på industriopgaver.
Det er nemlig som industritekniker, at Rasmus har fundet sig bedst til rette. I løbet af sin læretid har han arbejdet på flere industriprojekter, blandt andet ved Carletti og Johnson Controls. ”Jeg efterspurgte selv industriopgaverne, for det er nogle spændende og udfordrende projekter, der kræver, at man har styr på tingene. Det kan jeg rigtig godt lide, for så bliver man hele tiden bedre og prøver sig selv af”, udtaler Rasmus. Han tilføjer, at kollegerne i Hornslet er gode til at lære fra sig, så han har en god, bred erfaring med sig i bagagen.
Især arbejdet ved Johnson Controls har gjort indtryk på Rasmus – både på grund af opgaven med at skifte varmepumper og udfordringen i arbejdet, men også fordi, det ”er nogle rigtig gode personer at arbejde med”, som han siger. Rasmus kan se frem til at fortsætte samarbejdet med kollegerne i Hornslet fremover, da han er blevet fastansat i afdelingen som industritekniker.
Stort tillykke Rasmus!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078