23948sdkhjf

Centrum Pæle og ENERCRET etablerer grønt samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Centrum Pæle A/S

Per d. 28/7 2020 har Centrum Pæle og østrigsk grundlagte ENERCRET aftalt at indgå i et stærkt og progressivt samarbejde omkring udbredelsen af energipæle som bæredygtig forsynings- kilde i nybyggeriet.

OBS.: Pressemeddelelsen kan også læses i den vedhæftede PDF.

Målet med samarbejdet er i første omgang at Centrum Pæles præfabrikerede energipæle skal benyttes i Østrig, Schweiz, Sydtyskland og England, hvor ENERCRET er anerkendte og velfunderede eksperter indenfor dimensionering og opsætning af energisystemer baseret på geotermisk energi.

Samarbejdet baseres på Centrum Pæle som leverandør af præfabrikerede energipæle til ENERCRET, hvor ENERCRET vil varetage hele den samlede dimensionering, opsætning og systemleverance på samtlige komponenter.

Med sine salgskontorer og fabrikker Vejle, Danmark samt Germaringen, Tyskland og Newark, England kan Centrum Pæle sikre, at energipælene kan masseproduceres efter behov og med relativ kort varsel, samt at de efterlever alle de kvalitetskrav, der stilles til præfabrikerede pæle i de respektive lande.

På længere sigt vil ENERCRET’s viden, referencer og mere end 20 års erfaring med etablering af forsyningssytemer baseret på energipæle også komme lignende systemopsætninger i Danmark til gode.

”Vi ønsker at kunne levere en komplet løsning til kunden. Centrum Pæle har udviklet et komplet energipæleprodukt og ENERCRET har mange års erfaring i at designe, projektere og projektlede komplette bæredygtige energiløsninger baseret på jordvarme hvori energipæle indgår.
ENERCRET kan desuden varetage installation af rørledninger, mellem pælene og installation af varmepumpe samt idriftsætning og service.
Kunden får dermed en komplet pakkeløsning baseret på mange års erfaring. Samarbejdet med ENERCRET sikrer, at vi udnytter den erfaring og viden som er opbygget gennem mange år i anvendelse af gerotermisk varme i de lande som på dette område er længst fremme.”
Udtaler adm. direktør i Centrum Pæle, Lars G. Christensen.

 

For yderligere information vedrørende energipæle kan der rettes henvendelse til Jonas Henriksen, Salgsingeniør - Centrum Pæle
Tlf. +45 30 60 21 11
Mail: Jonas@centrumpaele.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96
7100 Vejle
Danmark
Centrum Pæle A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.097