23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kingspan Insulation fejrer 10 år på det danske marked

Gennem de sidste 10 år har Kingspan Insulation ført an når det kommer til at producere og sælge innovative og nytænkende isoleringsløsninger til boliger, erhvervsbyggerier og andre industrielle bygninger.

Gennem de sidste 10 år har Kingspan Insulation ført an når det kommer til at producere og sælge innovative og nytænkende isoleringsløsninger til boliger, erhvervsbyggerier og andre industrielle bygninger. Omsætningen er steget for hvert år siden Kingspan gik ind på det danske marked i 2010, og væksten ser kun ud til at fortsætte.

"Vi er stolte over den indvirkning og vækst vi har haft i Danmark gennem de sidste 10 år, og den forskel vores højeffektive isoleringsløsninger har skabt på det danske marked. Men vi kunne ikke have haft denne succes uden tilliden og troen fra vores kunder. Det er virkeligheden dem der er skyld i vores succes, og dem jeg gerne vil takke", fortæller Scott McMonagle, Country Manager, Kingspan Insulation Danmark

Den 1. august 2010 var der ingen, der kendte til virksomheden med løve logoet i Danmark, men det har i den grad ændret sig. Kingspan har leveret mange millioner kvadratmeter isolering til både private og professionelle, men hvad skyldes denne succes? Ifølge Scott McMonagle, er svaret simpelt: ”Danmark har nogle af verdens strengeste isoleringskrav både hvad angår nybyg og renovering. Omkring en tredjedel af den totale CO2-udledning forårsages af at opvarme bygninger. Derfor skærpes kravene til boliger og erhvervsbygningers energimæssige ydeevne hele tiden”.
 
Dette kræver nye byggemetoder, tilpasninger og forbedrede materialer, og det er her Kingspan adskiller sig markant fra konkurrenterne ifølge Scott Mcmonagle: "Med vores isolering kan du nøjes med at bruge et tyndere lag isolering, for at opnå samme isoleringseffekt som med traditionel isolering. Hvis du f.eks. tager vores Kooltherm K100 serie, som  har en lambda værdi på 0,018, og sammenligner den med traditionelle isoleringsprodukter, så har de  en lambda værdi på 0,037. Det er altså noget der rykker i byggebranchen".

Fremtiden ser også lys og spændende ud for Kingspan Insulation Danmark. ”Vi glæder os til at fortsætte endnu et årti med vækst og bedre isoleringsløsninger og til at forbedre samfundets samlede energiforbrug. Og lige straks åbner vores nye ”State of the art” Kingspan fabrik i Sverige, som producerer vores isolering ud fra 100 procent vedvarende energikilder” afslutter Scott McMonagle.

 

Kingspan Insulation ApS
Langebjergvænget 18C
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35891803
P nummer: 1019484315

Kontaktperson

Anja Cronholm
Marketing Manager for de nordiske lande
+45 26184433 anja.cronholm@kingspan.com

Send til en kollega

0.063