23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toolbox by Carlog

Hvor er industristøvsugeren? Hvornår skal el-værktøjet have det lovpligtige eftersyn?

Nye tider kræver nye- og kreative løsninger. Derfor vil vi løfte sløret for et nyt produkt hos Carlog, som vi har arbejdet på den seneste tid. Nu bliver det muligt at få TOOLBOX og flådestyring i én og samme løsning.

Hvor er industristøvsugeren? Hvornår skal el-værktøjet have det lovpligtige eftersyn?

Ovenstående er umiddelbart simple spørgsmål, som kan have store konsekvenser for økonomien og arbejdssikkerheden, hvis de ikke kan besvares. Det kræver nemlig tid og ekstra ressourcer, at svare på disse rutine spørgsmål.

Undersøgelser for en række virksomheder viser, at de gennemsnitlige årlige udgifter til forsvundet værktøj er ca. 70.000 DKK. pr. virksomhed og Dansk Byggeri tidligere har estimeret at tyveri fra byggepladser årligt koster branchen ca. 600 mio. kr. i direkte og indirekte udgifter.

Effektivisere arbejdsdagen
Nu vil Carlog minimere ovenstående og derudover gøre det muligt, at effektivisere arbejdsdagen for alle medarbejdere i virksomheden. Det skal være slut med ventetid og forgæves kørsel. Det skal være muligt lynhurtigt at lokalisere værktøj, medarbejdere og biler med Carlogs Plug ’N’ Log og TOOLTAG monteret.

Kun én IT-løsning
Med TOOLBOX fra Carlog undgår du indkøb af flere dyre IT-systemer. Du får det hele i én og samme løsning. Via adgang fra Pc'en hjemme på kontoret, kan du lynhurtigt finde en bestemt firmabil, kollega eller et bestemt stykke værktøj. Det er således muligt altid at have det totale overblik uden at skulle investeret i op til flere IT-systemer.

Sporingen
… af biler og værktøj forgår automatisk via medarbejdernes Smartphone eller Plug ’N’ Log enhederne, som er installeret i alle virksomhedens biler.

Optimering og effektivisering

  • Ingen forgæves kørsel efter værktøj
  • Altid det totale overblik på PC eller i App
  • Værktøjsbudgettet reduceres med garanti, da man hurtigt og effektivt kan lokalisere glemt eller bortkommet værktøj
  • Hurtigt og samlet overblik over værktøj der skal efterses
  • Find lynhurtigt i appen, den kollega der er nærmest til et akut job
  • Sikkerheds- og brugervejledninger kan uploades til hvert enkelt stykke værktøj
Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.047