23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanvogn ændrer direktion og strategi

For at forblive førende og samtidigt vækste mere på udenlandske markeder har Scanvogns bestyrelse besluttet, at det er tid til ændringer i direktionen og strategien.

Scanvogn ændrer direktion og strategi

To håndværkere - én vision
For 25 år siden besluttede to håndværkere, Frits Stjerne og Finn Andersen, at starte en lille produktion af skurvogne med udgangspunkt i deres egne erfaringer fra byggepladserne. Virksomheden blev døbt Scanvogn, og med afsæt i håndværkernes behov udviklede de en række vellykkede mandskabsvogne. Produktionen voksede hurtigt og allerede i 1997 måtte virksomheden flytte til dens nuværende beliggenhed i Tornby.

I 2006 solgte Frits og Finn deres blomstrende virksomhed til Dansk Generationsskifte. Virksomheden udvidede og fik datterselskaber i Norge, Sverige og Tyskland. I 2007, da byggeriet i Danmark gik bedst, havde de ca. 180 medarbejdere. Men succesen stoppede brat, da finanskrisen indtrådte og selskabet blev erklæret konkurs i 2011.

Frits og Finn trådte til igen i oktober 2011 og opkøbte lager og inventar. Sammen formåede de at genopbygge Scanvogn, som i dag er Skandinaviens førende producent af mobile løsninger til bygge- og eventbranchen med ca. 100 medarbejdere og kunder over hele Europa. I 2016 overtog Dennis Stjerne rollen som den administrerende direktør.

Ny direktion og strategi - 2025
For at forblive førende og samtidigt vækste mere på udenlandske markeder har Scanvogns bestyrelse besluttet, at det er tid til ændringer i direktionen og strategien. Som resultat har Scanvogn per 1. juli 2020 implementeret følgende ændringer i direktionen:

Medstifter og aktionær Frits Stjerne udtræder af direktionen og salgsorganisationen. Frits vil fremover hellige sig andre opgaver i virksomheden, herunder udvikling og test af nye vogne samt serviceopgaver og lignende.

Anders Hornebo indtræder i direktionen som kommerciel direktør og vil sammen med Dennis Stjerne stå i spidsen for virksomhedens nye strategi med fokus på vækst, værdiskabelse for kunden samt en mere effektiviseret produktionsressource.

Direktionen består herefter af CEO Dennis Stjerne og CCO Anders Hornebo, begge med reference til bestyrelsen og med følgende ansvarsfordeling:
❖ Dennis: Produktion, økonomi, personale, produktudvikling/design og lovgivning
❖ Anders: Salg, marketing, indkøb, strategi og udenlandske aktiviteter

Personer på billedet
På billedet fra venstre ses den nye og gamle direktion med Anders, Frits og Dennis.
Herefter er det Marilyn Fynbo fra salgsafdelingen (som går på deltid), salgschef Heine Yssing samt yderst til højre Ramiz Durakovic, som er den nyeste medarbejder i salgsafdelingen.

Scanvogn
Hovedvejen 50
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33958358
P nummer: 1017170372

Kontaktperson

Heine Kjær Yssing
Salgschef
+45 23292839 hy@scanvogn.dk

Send til en kollega

0.094