23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvalget er stort - valget faldt på en fugefri belægning

Arbejdet skrider fremad omkring vores eksklusive og praktiske belægning i Hedensted.

Parcelhusgrunden er blevet forskønnet af rullegræs og mange rigtige flotte højbede, der så fint indrammer, de mange hyggekroge huset har.

Hele vejen igennem projektet har det været vigtigt for os at inddrage beboerne i både arbejdsproces og materialevalg. Beboerne har fra projektets start ønsket et hus med et minimum af vedligehold og en belægning med så få fuger til at samle ukrudt som muligt og det har Stonewalk gerne ville honorere.

Udvalget er stort og kombinationsmulighederne næsten uendelige. Men valget faldt på en fugefri belægning, udført i naturens egne mineraler.

Vores ”Köln 0,3-0,6mm” har skønne grå nuancer og sikrer et flot sammenspil med husets facader.

Overfladen og bundopbygning er udført permeabelt og kan lede selv meget store mængder overfladevand ned til dræn skjult i jorden, og dette uden at gå på kompromis med styrken og bæreevnen.

Projektet er lige knap færdigt, men både vi i Stonewalk og beboerne på adressen er meget begejstrede for det foreløbige resultat.

Vi glæder os til at skrive mere, men kan du ikke vente, er du velkommen til at tage kontakt til Salgschef Glenn Tønnesen på tlf. +45 93 63 03 02.

Læs mere på: www.stonewalk.dk

Stonewalk as
Lervejdal 14 D, Addit
8740 Brædstrup
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21031976

Send til en kollega

0.047