23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unikke Scantron dørstationer ved Garnisonshaven

I den fredfyldte del af København er den historiske bygning, som i dag kaldes for Garnisonshaven, omdannet til 47 luksuriøse ejerlejligheder. Som del af renoveringen er der monteret Serie 510 dørstationer i bruneret messing fra Scantron.

Tæt på Nyboden og Frederiksstaden, meget centralt i København,  står en enestående og fredet bygning med 47 nyopførte luksuriøse lejligheder. Den historiske bygning som i dag kaldes for Garnisonshaven, har tidligere været Det Kongelige Militære Varemagasin og senere hen også hospital under navnet Garnisonshospitalet. I dag tilbyder den historiske bygning 47 lejligheder med højt til loftet og elegante rum præget af kvalitetsmaterialer.

Læs mere om projektet på: www.garnisonshaven.dk

Ved hovedporten til Garnisonshaven er der monteret en Scantron Serie 510 video dørstation i bruneret messing, som er designet og tilpasset efter bygningens historiske stil. Dørstationen er individuelt designet til bygningen med gravering, kamera, ADK-læser samt 48 ringetryk. Ved opgangsdørene er der monteret mindre Serie 510 dørstationer med tilhørende regnskygge og indbygget ADK-læser. Dørstationernes materiale ældes smukt og patineres over tid, hvilket passer godt til historiske bygninger. I bygningens eksklusive lejligheder er der monteret SLIM50T video-hustelefoner, som gør det nemt og sikkert for beboere at lukke de rette gæster ind.

Serie 510 dørstationer

Med Serie 510 er det muligt at tilpasse dørstationen, så den passer til bygningen og omgivelserne og dermed kan man skabe en unik dørstation. Der er valgfrihed mellem forskellige navneskilte, ringetryk, belysning, skiltning i form af gravering og materialer udformet i den passende størrelse. Scantron tilbyder dørstationer i rustfrit stål, messing, titan-messing og bruneret messing som ses her ved Garnisonshaven. På grund af de mange muligheder kan Scantrons Serie 410 / 510 dørstationer ses på toneangivende arkitektur i hele Danmark. 

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Kontaktperson

CGR
Camilla G. Rasmussen
Marketingchef
cgr@scantron.dk

Send til en kollega

0.047