23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIWAL og JLG fejrer 25 års samarbejde

Hoofddorp, Holland - 8. juli 2020 - JLG Industries, Inc. og en førende global producent af lifte og teleskoplæssere, fejrer 25-års jubilæum med Riwal som sin officielle JLG-distributør.

Det egentlige samarbejde blive i sin tid etablerert i 1986 med det første indkøb af JLG maskiner til Riwals liftflåde. I 1995 blev JLG officelt primær distributør til Riwal Holland. (Riwal’s hovedkontor i Holland). Igennem årene har Riwal med stor succes kunnet introducere mange af JLGs innovative produkter til det Hollandske marked. Maskintyper som JLGs ultraboom lifte, hybridmaskiner og senest den el-drevne JLG boomlift. Samarbejdet har gennemgået megen forandring gennem 25 år.

Karel Huijser, General Manager og Vice President hos JLG kommenter: “Riwal og JLG er kommet langt siden starten af vores samarbejde. Vi har set markedet vækste og vi fortsætter med at udvikle og være innovative til udlejningsmarkedet. Vi værdsætter vores fælles værdier inden for sikkerhed, innovation og kundernes behov. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden og lykønsker Riwal med denne milepæl”.

Som støtte for sin internationale vækststrategi forlængede Riwal for nylig sit JLG-distributør-samarbejde i Polen (2015), Kroatien, Slovenien, Montenegro, Bosnien-Hercegovina (2018).

Senest blev Kasakhstan (2019) føjet til listen over distributionsområder. Pedro Torres, Riwals CEO tilføjer: “Det langsigtede samarbejde mellem JLG og Riwal omhandler meget mere end leverandør og kunde. Det handler uden samligning mest omkring et partnerskab hvorimellem vi har troen på og en fælles forståelse af hinandens virksomheder. Jeg er meget stolt af vores 25 års jubilæum, og vil se frem til et vellykket samarbejde i fremtiden.". 

Læs mere om Riwal som officiel forhandler af JLG 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.078