23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO optimerer programmet

FAKRO Galeria Tagaltan er en populær løsning på det danske marked og priserne er netop blevet justeret til for at gøre vinduet endnu mere interessant for kunderne.

"Galeria har indgået i såvel store projekter med op til 100 enheder og i privatkunders projekter med et par stykker og når man ser løsningen stå i fuldt flor, forstår man godt, at det er noget der vækker interesse på de steder hvor løsningen kan indgå," fortæller Christian Nygaard, Salgschef i FAKRO Danmark.

"Fordelene ved vores løsning er mange og selvom man ved første øjekast kan have svært ved at se forskel på vores og konkurrentens, så er der selvfølgelig forskelle. Designmæssigt er FAKRO Galeria en genistreg idet gelænderet udenpå vinduet falder ind i falsen og forsvinder helt når vinduet lukkes i. Det giver en ren flade hen over taget når vinduet er lukket og man har ikke gelænderet til at stå og og blafre ude på taget når det blæser" siger Christian Nygaard.

Ifølge FAKRO Danmarks adm. direktør Jon Tougaard, så har konkurrenten justeret sine priser til og det samme vil FAKRO gøre.

"Vi agerer jo markedsudfordrer og kan ikke lade konkurrenternes priser ligge under vores, det ville være ulogisk. Vi er value-for-money alternativet for den private kunde og for de professionelle indkøbere og sådan skal det være for nuværende. At vi så mener, at have en absolut  bedre Tagaltan på det danske marked, det er en anden sag og det er jo ren win-win for kunderne - lavere pris og bedre løsning," afslutter Jon Tougaard.

FAKRO Galeria Tagaltan koster fra 16.990 kr. ekskl. moms.

Mere info: www.fakro.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047