23948sdkhjf

Jørgen fejrer 25 år i EL:CON Viborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

D. 11. september 2020 er det 25 år siden, at elektriker Jørgen Christensen, havde sin første arbejdsdag hos EL:CON i Viborg.

Da Jørgen i sin tid startede som installationselektriker hos det daværende Agerkilde, var han kun blevet lovet arbejde i tre måneder, men som han siger, ”så var der lige lidt mere og lidt mere, og til sidst blev jeg hængende”. 

I dag arbejder Jørgen fast med en håndfuld større erhvervskunder, hvor han laver service på bygninger og ved boligselskaber. ”Når man rammer en vis anciennitet, så får man lidt mere frihed under ansvar, så jeg planlægger selv opgaverne hos mine faste kunder, og er der mere tid, finder vi altid på noget”, fortæller han.

At Jørgen står klar til at hjælpe sine kolleger er der ingen tvivl om hos serviceleder Poul Henrik Vestergaard, der har kendt Jørgen siden første dag. ”Det er næsten ligegyldigt, hvornår på døgnet eller hvad det er, så er han klar til at give en hånd”, fortæller Poul Henrik. Han fremhæver også Jørgens gode humør og sociale person som et stort plus i Viborg-afdelingen, hvor Jørgen er kendt for altid at være mand for en god kommentar. Det har opbakning fra servicechef Henrik Jensen, ”Jørgen kommer altid på arbejde med et smil og er meget vellidt blandt både kunder og kolleger. Samtidig er han god til at hjælpe og dele ud af sin store erfaring, så vi håber, at Jørgen bliver hos os mange år endnu”.

Stort tillykke med 25 års jubilæet!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.157