23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Piv-fræk” løsning i privat boligbyggeri i Vallensbæk

Design i privatboligen

At være (byg)herre i eget hus giver visse fordele, når det gælder om at sætte sit personlige præg på boligen. Dette udnyttede Henrik Mütze, da han i 2018 købte en byggegrund tæt på Vallensbæk Havn.

Skal der være stil – så lad der være stil
I alle husets rum har familien Mütze nøje udvalgt materialer, farver og andet interiør. Vaskekummer af glas og armaturer af bronze på badeværelserne, i fint i stil med køkkenbordpladen lavet i stål. Når det kommer til valg af el-materiel, ville Henrik heller ikke nøjes med en standardløsning. Han har valgt at få monteret Berkers R.1 afbrydere, stikkontakter samt usb-udtag i glas, som er en spændende serie med rund centerplade, helt ulig andre gængse kontakttyper.

Designet på denne serie passer perfekt ind i vores nye hjem, fordi det er enkelt og lækkert design – og alle, der har set det, har bemærket, hvor flot det er. Det betyder også noget for os, at det har helt glat glasoverflade og dermed er meget rengøringsvenligt, udtaler Henrik.

USB-udtaget i glas er bare lækkert at have med, for så er vi fri for at have de store klodsede opladere liggende alle vegne, tilføjer Henrik.

Læs mere om casen her

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16608947
P nummer: 1002983252

Kontaktperson

Send til en kollega

0.038