23948sdkhjf

Hvorfor er der et stigende fokus på leverandøraudits?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

...spurgte vi vores ekspert på området, John Meyer.

Som du kan høre i vedhæftede video, fortæller John Meyer, Lead Auditor hos Bureau Veritas, hvordan virksomheder i mindre og mindre omfang står for hele forsyningskæden fra råvarer til færdige varer, og hvilken betydning det kan have for din virksomhed.

Husk derfor at have styr på din forsyningskæde, understreger John, som også er passioneret underviser i leverandøraudit, hvor han flittigt deler ud af sine mange års erfaringer med leverandørsamarbejde i store dele af verden:

"Min baggrund for at være underviser i leverandøraudit er, at jeg har en erfaring som indkøber og indkøbschef, inden jeg kom til Bureau Veritas. Jeg har prøvet det selv. Jeg har stået derude ved leverandører og været usikker på, om vi nu har været godt nok omkring en leverandørs processer til at kunne godkende ham som leverandør til vores virksomhed."

Derfor har han et indgående kendskab til udfordringerne med leverandører fra både nær og fjern, og uanset om du sidder i en kvalitetsfunktion, en indkøbsfunktion, eller på en helt tredje måde er i kontakt med virksomhedens leverandører, glæder han sig til at dele sin faglige viden med dig den 5.-6. oktober.

Og der er meget faglig viden at dele ud af, skulle vi hilse at sige fra tidligere kursister:

  • "Underviseren var inspirerende og havde en stor faglig viden."
  • "Underviseren havde rigtig gode hverdagseksempler."
  • "Underviseren havde stor faglig viden samt praktisk erfaring."

Læs mere om kurset i leverandøraudit...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14