23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hospitalsombygninger i rutinerede hænder

I mere end 75 år har Viggo Pedersen & Søn A/S udført tømrer- og bygningssnedkeropgaver i kompromisløs kvalitet – blandt firmaets specialer er projekter inden for hospitalsverdenen, som fordrer stor faglig ekspertise og tilpasningsevne.

Med det gode håndværk i højsædet varetager Viggo Pedersen & Søn en bred vifte af byggeprojekter i alle entrepriseformer – det gælder såvel traditionelle som mere nicheprægede op gavetyper.


En specialiseret tilgang
Hospitalsrenoveringer og -ombygninger er et varemærke hos Viggo Pedersen & Søn, der gennem årene har opbygget en solid erfaring og ekspertise på området.
”Denne type af projekter adskiller sig fra traditionelt byggeri på fl ere punkter. For det første er de tekniske fag mere komplekse, hvilket kræver den fornødne faglighed. Derudover er der nogle kliniske spilleregler, som man er nødt til at tage hensyn til i processen, forklarer Martin Hagemann Mortensen, direktør i Viggo Pedersen & Søn.
”Det kræver en særlig tilgang og respekt for omgivelserne, der blandt andet handler om at reducere støj- og støvgener mest muligt. Vi har både erfaringen, kompetencerne og ikke mindst lysten til at løse opgaver af denne karakter”, fortsætter han.


Byggeri til tiden
Viggo Pedersen & Søn har stået for ombygning og renovering af en lang række laboratorier, operationsstuer, sengeafsnit, traumestuer og lignende. Foruden de faglige kompetencer og kliniske foranstaltninger, som er nødvendige for udførelsen, er tidstyringen et væsentligt succesparameter.
”Der er sjældent plads til forsinkelser af nogen art. Bygherre skal mange gange installere udstyr, der kan være ordret et år før, at det skal monteres, og hvor både udstyr og montører kommer fra udlandet. Hvis ikke vores arbejde står klar til dem, kan det udskyde projektet med fl ere måneder, hvilket er forbundet med store omkostninger. Derfor er det vigtigt for bygherre, at de samarbejder med en entreprenør, som kender præmisserne”, konstaterer Martin Hagemann Mortensen til slut.

OM VIGGO PEDERSEN & SØN A/S:
• Viggo Pedersen & Søn er Rødovres ældste tømrer- og snedkerfi rma. Siden stiftelsen i
1941 har fi rmaet ydet høj håndværksmæssig kvalitet og tilpasset sig de omskiftelige forhold, der kendetegner byggebranchen.
• I hoved-, stor- og fagentreprise løser Viggo Pedersen & Søn en bred vifte af opgaver med tømrer og snedker i egenproduktion - herunder hospitals- og laboratorieombygninger, facade- og tagrenoveringer, til- og
ombygninger, kontorindretninger, institutionsrenoveringer, bygningsvedligehold og
servicearbejde.
Læs mere på www.vps.dk

Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise
Valhøjs Allé 154
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16939978
P nummer: 1001189016

Kontaktperson

Martin Mortensen
Direktør
+45 53535333 martin@vps.dk

Send til en kollega

0.047