23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 x jubilæum i Midtjysk Albyg i 2020

2020 har på mange måder været et anderledes år, og et år hvor rigtig mange virksomheder har haft det svært pga. corona og derfor også har måttet afskedige mange dygtige og trofaste medarbejdere.

Midtjysk Albyg A/S i Aulum har været så heldig at ordrebogen har været fyldt og vi har derfor heldigvis ikke været nødsaget til at sige farvel til nogle pga. nedgang. Derimod er vi så heldige at vi i år kan sige tillykke til ikke mindre end 3 dygtige og loyale medarbejdere som har været ansat hos os i hhv. 10, 25 og 30 år.

Det er vi meget stolte af, og det skulle selvfølgelig også fejres. Fredag den 4. september holdt vi derfor en reception i Fritidscentret i Aulum, hvor vi sagde tillykke til Asger, Ivan og Svenning og takkede dem for deres loyalitet gennem så mange år.

I Midtjysk Albyg er vi meget stolte af at have flere medarbejdere som har været ansat i over 10 år. ”Vi er sikre på at vi gør et eller andet rigtig så” – udtaler Frants Sørensen, direktør i Midtjysk Albyg.

__________

Asger Brun er ansat som tømrer i Midtjysk Albyg og har 10-års jubilæum i år. Asger er firmaets ”altmuligmand” og er altid klar til at varetage både store og små opgaver, både sammen med andre og alene. Asger er meget vellidt både blandt kolleger og ved kunderne som efterspørger ham, når han har været der én gang.

Asger siger: Der er ikke to arbejdsdage som er ens, og jeg er glad for at køre på arbejde hver dag. Jeg er meget tilfreds med at være hos Midtjysk Albyg fordi der er gode arbejdsforhold, og ret godt styr på tingene, og så har man frihed under ansvar. Og ikke mindst gode kolleger.

__________

Ivan Old Jensen har 25-års jubilæum hos Midtjysk Albyg i år, og arbejder nu som formand på byggepladserne. Det er noget af en bedrift, og det kan man godt tillade sig at være stolt af. ”Vi er i hvert fald meget stolte af ham”, siger Frants Sørensen. Ivan er 2. generation hos Midtjysk Albyg, og sønnen Mikkel er rent faktisk også ansat hos os. Ivan er kendt blandt kolleger og ikke mindst lærlinge som en rigtig dygtig læremester, og han går altid forrest og viser vejen med sit store overblik.

Ivan siger: Hos Midtjysk Albyg er man selv med til at skabe sin arbejdsdag og får lov at arbejde selvstændigt, og bestemmer langt hen ad vejen selv, så længe arbejdet bliver gjort. Jeg har en rigtig god chef som altid tager tingene seriøst, og så er der altid styr på tingene også det administrative omkring løn osv.

__________

Svenning Uhrlund har været hos Midtjysk Albyg i 30 år og er om nogen ”firmaets mand”: loyal, vellidt og utrolig arbejdsom. Svenning er formand og sørger for at have det store overblik over alle byggepladserne både mht. bemanding og maskiner m.v. ”Om Svenning kan man sige at ”man ved hvad man får” – han pakker ikke noget ind og siger sin mening, og det har vi alle stor respekt for”, udtaler Frants Sørensen.

Svenning siger: Når man arbejder hos Midtjysk Albyg bliver man altid udfordret, og det er netop det som gør arbejdet spændende. Man føler sig både hørt og set og man får lov at få indflydelse på udviklingen i firmaet. Det bedste er at man selv får lov at tilrettelægge sin arbejdsdag, og ledelsen altid tror på at man kan løfte opgaven.

__________

Om Midtjysk Albyg:
Vi har eksisteret siden 1978, udfører byggeopgaver inden for erhverv i hele landet primært som totalentreprenør. Vi er ca. 50 medarbejdere i alt, hvoraf de ca. 35 er faste håndværkere, og resten sidder på kontoret i Aulum hvor vi har egen tegnestue. Udover erhvervsbyggeri har vi også Albyg Bolig. Albyg Bolig opfører fortrinsvis individuelle parcelhuse i totalentreprise. Vi har også bygget sommerhuse, udført renoveringer osv. Derudover opfører vi større eller mindre boligbyggerier f.eks. ældreboliger, kollegieboliger m.v.

Læs mere om Midtjysk Albyg her

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.094