23948sdkhjf

God selskabsledelse: Værdi og aktivt ejerskab

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Vær med på denne del af Dansk Energis kurser i god selskabsledelse, som har fokus på selskabernes flerartede værdiskabelse og på, hvad det aktive ejerskab er for en størrelse i energisektoren, som præges af forbrugerejede andelsselskaber.

På kurset arbejder vi med værdiskabelse, som er en kompleks affære, når vi taler andelsejede selskaber.

Her er der flere bundlinjer end blot den økonomiske at tage hensyn til. Vi zoomer desuden ind på aktivt ejerskab i de forbrugerejede energikoncerner, som også er anderledes end i fx aktieselskaber. I energisektorens aktive ejerskab handler både om at gøre den demokratiske struktur gennemsigtig og tilgængelig, ligesom det handler om at invitere ejerne indenfor og via en transparent værdiskabelse give dem incitament til involvering. Kurset har også en session, der handler om hvordan vi etablerer og opretholder en god kommunikation til og med vores interessenter. Endelig berøres de anbefalinger, der knytter sig til kontrol med årsrapportens regnskab (revisionsprotokollen), vederlagspolitik, sponsorater og whistleblowerordning også.

Kurset forløber over to hverdage og inkluderer program om aftenen med middag og oplæg fra Dansk Energis ledelse.

Målgruppe
Kurset er målrettet bestyrelsesmedlemmer i energisektoren, som enten er relativt nye i bestyrelsesarbejdet og/eller i branchen. Kurset kan dog også følges af mere erfarne bestyrelsesmedlemmer, der ønsker en indføring i sektorens anbefalinger for god selskabsledelse.

Læs mere og tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.109