23948sdkhjf

Legepladssand til fordelagtige engrospriser hos A-Supply

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Hos A-Supply leverer legepladssand 0-5 mm, som er CE-mærket i 1000 kg bigbag.

Mangler din kommune legepladssand? Er din virksomhed ved at anlægge en legeplads? Der kan være mange grund til, at man nu søger legepladssand. Legepladser rundt om i landet får mange ivrige besøgende. Børnefamilier benytter flittigt de legepladser, der findes i nærheden af deres hjem. Der er mange ting, børn efterlyser, når de skal lege og have det sjovt. Nogle af de ting er gynger, rutsjebaner, trampoliner og sand, masser af sand. Så hvis dit job er at skaffe legepladssand, er det ikke en opgave, man bør tage let på.

Hver gang man kårer de 10 bedste eller fedeste legepladser i Danmark, er der en fællesnævner for dem alle: De har alle sammen anlagt forskellige områder, hvor børn kan lege med sand. Sand er et vidunderligt materiale, som er alsidigt nok til, at børn kan bruge deres fantasi, mens de bygger slotte, anlægger veje, laver dyr og tegner mønstre i sandet. I Danmark er der en utallige antal legepladser, men efterspørgslen på flere aftager alligevel ikke.

Hos A-Supply kan du som erhvervskunde bestille legepladssand til fordelagtige engrospriser. Vi leverer fx legepladssand 0-5 mm, som er CE-mærket i 1000 kg bigbag. Vi bryster os af, at vores legepladssand er CE-mærket, fordi det er din garanti for, at vores legepladssand opfylder de højeste sikkerheds- og kvalitetskrav. Hos A-Supply ved vi, at I ligesom os ønsker at passe på de børn, der vil benytte sig af jeres legeplads. Derfor er det kun naturligt at vælge legepladssand af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om vores legepladssand på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/vare/legepladssand-0-5-mm-ce-maerket-1000-kg-bigbag/

Du kan bestille legepladssand på tlf.: 45 72 34 44 04

 

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72 34 44 04

Email: info@a-supply.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094