23948sdkhjf

Nu fås vores elektriske transportvogn med fjernbetjening

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

Du kan nu tilkøbe fjernbetjent styring - kablet eller trådløst til vores ErgoMover transportvogne med eller uden hæve/sænke funktion af ladet. Det betyder, at du nu kan håndtere meget lang last uden styrestangen er i vejen.

Her hos GMV hører vi heldigivs ofte om hvor glade vores kunder er for deres ErgoMover transportvogne, som sparer dem for meget af den tunge løft og besværlige håndtering de ellers ofte oplever i deres arbejde på byggepladsen. 

Det har dog været et ønske fra vores kunder også at kunne håndtere lang last med vores transportvogne. Et ønske ikke mange på markedet har kunnet imødekomme. Det har vi gået og arbejdet på og nu er vi kommet op med en løsning på problemet. Løsningen er at udstyre vores ErgoMover Go og ErgoMover Lift & Go (hæv/sænk af lad) med fjernbetjening. 

Vi har simpelthen fjernet styre- og kørestangen og flyttet funktionerne herfra over i en fjernbetjening. På den måde er der plads til den lange last på ladet samtidig med at man kan udføre alle de normale funktioner som selvfølgelig kørsel frem/tilbage samt hæv/sænk og rotation af ladet. Fjernbetjeningen fås både med kabel og som trådløs betjening. 

ErgoMover i mange forskellige konfigurationer

Vores ErgoMover transportvogne anvendes til transport og efterfølgende håndtering af fx hele bundter gips eller andet byggemateriale. Du kan vælge ErgoMover i mange forskellige konfigurationer - afhængig af det aktuelle behov. 

  • ErgoMover Go med elektrisk fremdrift.
  • ErgoMover Lift & Go med elektrisk fremdrift og hæve/sænke funktion af ladet.
  • ErgoMover Manipulator til håndtering af gips har elektrisk fremdrift, hæve/sænke funktion og tip af last til lodret position. 
  • ErgoLoader er et mobilt pladestativ med hjul, som kan modtage en hel palle gipsplader.
  • ErgoMounter montagevogn til effektiv og ergonomisk korrekt montering af gipsvægge.

Kontakt GMV

Har du et særligt behov for ergonomisk håndtering af byggemateriale, så tøv ikke med at kontakte os hos GMV. Vi har stor erfaring i at finde løsninger indenfor ergonomisk korrekt håndtering og løft i byggeriet. 

Tlf. +45 7573 8247
E-mail: post@gmvas.dk
Facebook: facebook.com/gmvas.dk
Linkedin: linkedin.com/company/gmvas


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Billeder & videoer

ErgoMover elektrisk transportvogn fås med kablet og trådløs fjernstyring.

Send til en kollega

0.109