23948sdkhjf

Fleksibel og nem niveaumåling velegnet til værktøjsmaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af SICK A/S

En vedligeholdelsesfri niveauswitch sparer omkostninger og tid. LFC er økonomisk attraktiv og nem at installere. Den har et hygiejnisk design, der gør den nem at rengøre, hvilket eliminerer kontamineringsrisici.

>> Den kapacitive niveauswitch LFC er en fleksibel, let og især billig løsning til niveaumåling i flydende medier. LFC’en er især effektiv til måling i tanke og beholdere eller til tørløbssikring i rør på grund af den nemme installation, den kompakte byggeform, den lange levetid og fordi den er meget let at gøre ren. Det EHEDG- og 3-A-certificerede hygiejniske design og en procestemperatur på op til 135 °C gør den også meget velegnet til CIP- og SIP-applikationer. Her kan LFC’en fleksibelt vise eller afblænde skum og aflejringer. Den kan klare procestryk fra -1 til 25 bar.

Den kapacitive niveauswitch leveres med to digitale pnp udgange og io-link interface. Sensoren er forudindstillet til vand, men til andre flydende medier sikres den optimale indstilling med Sick Sopas software via io-link interface. Sensorens IO-Link interface giver desuden også nem adgang til proces og service data til optimering af processtyring og vedligehold.


Mere information

Ring: 4582 6400 

> Læs mere om LFC i onlinekataloget

 Skriv til: teknik@sick.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
SICK A/S

Bregnerød 133
3460 Birkerød
Danmark
SICK A/S

Send til en kollega

0.078