23948sdkhjf

2-akslet biler opbygget som 3-akslet for lang levetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

SAWO, Sørup har leveret to unikke opbygninger til SCT Transport A/S

Opbygningerne har fået monteret det populære SAWO wirehejs på, af typen CLF 326S-3W med optrækskapacitet på 20 ton og en tipkapacitet på 22 ton.

Der er lavet stor chassis forstærkning, fordi bilerne skal kunne holde i 20 år. Alt på chassis er bygget ind, så det kun er to meter bred, da bilerne skal kunne køre igennem smalle portåbninger i indre København. Der er lavet wireruller på overkant af tiprør, så containere kan rettes op, så man nemmere kan få fat i dem.

Derudover er der lavet en kraftig bagende med skurtræk, og sidespejle kan slås ind foran forrude for at fylde mindre. Der er 800 mm saksekofanger på den samt forberedt til automatbagsmæk. Skørter samt combitank er i rustfri stål pga. den lange levetid. Så alt på denne bil er bygget op som man normalt vil bygge en 3-akslet bil op.

Der er monteret combilock i bagende og frontstop i forende samt lavet alu-afdækning på overramme og forpart. Samt monteret værktøjskasse i finér og strøkasse i venstre side. Wirehejset er med radiostyring, så det er nemt at betjene. 

Chassis typen er DAF LF 260 FA 4X2 L og begge opbygninger er leveret til SCT Transport A/S i Gilleleje, hvor de skal bruges til entreprenørkørsel.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Send til en kollega

0.094