23948sdkhjf

Tekstilbaseret ventilation forbedrer akustikken

| Medlemsnyhed | Indrykket af KE Fibertec AS

Et vigtigt område inden for godt indeklima er akustikken, hvor tekstilkanaler i kraft af deres lydabsorberende egenskaber er med til at mindske efterklang og minimere støj i kontorlokaler m.m.

Tekstilkanaler fra KE Fibertec opfylder ikke kun behovet for frisk luft og godt indeklima, men også bygherrens ønske om en skræddersyet løsning til lokalet mht. indretning og farver. Løsningen har som følge af dens bløde overflade en positiv indvirkning på rumdæmpningen, da de fungerer som en slags lydbafler i loftet og absorberer og bryder en del af den lyd, der reflekteres i det ventilerede rum.

KE Fibertec har leveret tekstilkanaler til Walkden High School i Manchester, UK. Skolens nye byggeri blev opført som en del af BSF, Building Schools for the Future (skolebyggeri for fremtiden), og tekstilkanalerne bidrager til et behageligt og sundt indeklima for elever og ansatte med indblæsning af store mængder frisk luft i alle undervisningslokaler uden støj- eller trækgener.

Læs mere om tekstilbaseret ventilation på www.ke-fibertec.dk og se casen Walkden High School. Skolens nye byggeri blev opført som en del af BSF, Building Schools for the Future (skolebyggeri for fremtiden), og tekstilkanalerne bidrager til et behageligt og sundt indeklima for elever og ansatte med indblæsning af store mængder frisk luft i alle undervisningslokaler uden støj- eller trækgener.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KE Fibertec AS

Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Danmark
KE Fibertec AS

Send til en kollega

0.094