23948sdkhjf
Del siden
Annonce

On the road med sikre drikkevandsløsninger

Så er løsningen på sikkert drikkevand kommet til Danmark!

Hycleen Automation System
Kom og se vores demo-trailer når vi kører igennem Danmark (i denne uge er vi i Odense og Aarhus). Her har du mulighed for at få en live-demonstration af Hycleen Automation System som sikre rent drikkevand uden biofilm og legionella.

HAS-anlægget er selvfølgelig monteret med rørsystemerne Sanipex og Sanipex MT som begge har fuld lysning (uden deadleg). Både Sanipex og Sanipex MT kan adskilles og monteres igen.

Hvis du ikke har tid til en demonstration i denne uge, så kontakt os på tel. 70221975 for en aftale eller kontakt Kim Rantzau eller Thomas Jepsen direkte for en personlig demonstration på et tidspunkt hvor det passer dig.

Hycleen Automation System
Hycleen Automation System (HAS) er en samlet pakke som automatiserer dit drikkevandsanlæg og som sikrer rent drikkevand uden biofilm og legionella.

HAS består af en master som styrer hele anlægget samt op til 50 ventiler som hele tiden måler på systemet og sender data tilbage til masteren. Baseret på programmeringen og data fra ventilerne sørger masteren hele tiden for at anlægget er i perfekt balance.

Se flere detaljer i brochuren eller online-kataloget.

Sanipex
Sanipex er verdens første plast-rør-i-rør installationssystem til drikkevand. I mere end 40 år er Sanipex løbende blevet opdateret for at afspejle den nyeste teknologi og markedets behov. 

Sanipex flare/krave-samlinger garanterer en sikker forbindelse uden deadleg og med fuldt flow. Samlingen kan til hver en tid demonteres og kræver ingen yderligere tætningsmaterialer.

Se flere detaljer i brochuren eller online-kataloget.

Sanipex MT
Sanipex MT er udviklet af Georg Fischer JRG og har bevist sit værd på markedet i mere end 20 år.
Sanipex MT anvendes til samling af flerlags-kompositrør. Overgangsfittings og systemventiler er fremstillet af rødgods. Alle materialer er hygiejnisk harmløse og opfylder de nuværende lovkrav.

Systemet har en stor korrosionsbestandighed og samlingen er uden deadleg og garanterer dermed fuld flow og minimal tryktab. Sanipex MT samlinger kan demonteres og fittings genanvendes, hvilket giver store fordele ved f.eks. installationsændringer.

Se flere detaljer i brochuren eller gå direkte til online-kataloget.

Se flere detaljer på hjemmesiden.

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.078