23948sdkhjf

Martin fortæller om EASY-CHECK og dets funktioner!

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

EASY-CHECK's intelligente temperaturmåling, maskedetektering, ansigtsgenkendelse og adgangskontrol, sikrer kunder og personaler, på under 2 sekunder. Det anslåes at EASY-CHECK har en ansigtgenkendelse på en nøjagtighed på 99,7%.

EASY-CHECK

Sådan mindsker du smittespredningen i din virksomhed, offentlig indtutionen mm. Enheden udfører udfører ansigtsgenkendelse, maskedetektion og temperaturmåling.

Det indbyggede kamera i EASY- CHECK aflæser ansigtetstruktur og karakteristika, som ikke er dækket til. Her analysere enheden brugerens øjne, øjenbryn, næseryg mm. og kan der igennem identificere brugeren. 

Easy-Check benytter sig af den nyeste algoritme indenfor ansigtgenkendelse - Denne teknologi gør at enheden kan genkende ansigter,  hvor brugeren benytter sig af mundbind, masker mm. 

Med denne mulighed kan personer beholde deres maske eller mundbind på hele tiden. Det anslåes at EASY-CHECK har en ansigtgenkendelse på en nøjagtighed på 99,7%.

Læs mere om EASY-CHECK og hvordan enheden virker på: https://vs-automatic.dk/easy-check/

Temperaturmåling med EASY CHECK

Med EASY CHECK temperaturmåling sikrer du at personer med højfeber ikke får adgang til din butik, virksomhed, offentlig instituion eller lignende øger du chancherne for at mindske smittespredningen. 

Dette skaber en tryghed for kunder og personale, at alle personer er blevet tjekket inden de træder ind i lokalerne.

Adgangskontrol

Personer kan desuden registreres i enheden, så det kun er bestemte personer, der kan få adgang til et eller flere givne lokaler. 

Easy Check er et fuldkomment system til at styre og sikre adgangen til bestemte rum. Hvor du vælger, hvem der skal have adgang. Samt hvis det er påkrævet at have maske, mundbind eller lignende på.

 

Kontakt VS Automatic for rådgivning

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk
Kontakt VS Automatic

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094