23948sdkhjf

Sådan simplificeres arbejdet for dem der løfter tungt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når det kommer til håndtering af distribution og logistik, kan der i takt med mange daglige opgaver opstå mange løse ender, og derfor mange ting der skal gå op.

På arbejdspladser hvor det er tilfældet, kan de rette produkter og materialer til at udføre arbejdet være nøglen til et godt resultat.

Rulleborde er et kerneprodukt 

Der findes heldigvis både produkter og materialer, der specifikt kan være med til at simplificere arbejdet i dagligdagen og sikre at udførelsen af hver enkelt opgave kører smurt. Her er rulleborde et af de tiltag, der kan afhjælpe dette. 

Det virker måske simpelt, ligetil og ligefrem klart at rulleborde kan være med til at simplificere transportering af produkter, pakker eller lignende, men den forskel det kan gøre på en arbejdsplads er utrolig stor og skal derfor ikke negligeres.

Investering i dem med fysisk arbejde
Det handler nemlig om at passe på de mennesker, der hver dag både er meget i bevægelse, og som står for at løfte og transportere varer fra A til B. Det kan forekomme i alt fra lagerarbejde til industrien, og man kan specifikt tage sig af sine medarbejdere ved at facilitere de bedst mulige arbejdsbetingelser. 

Her kommer virksomheden BLEVA ind i billedet. Netop det at tage hånd om virksomheders medarbejdere så de undgår de uhensigtsmæssige løft, er for dem essentielt og betyder at de tilbyder mange forskellige løsninger, der kan imødekomme netop dette. 

En af måderne man kan tage hånd om sine medarbejdere på, er ved at stille det rigtige udstyr til rådighed. Specifikt tilbyder virksomheden mange forskellige slags rulleborde i forskellige størrelser. Deres sortiment af rulleborde kan opfylde ethvert behov og findes med forskellige antal hylder og findes med og uden skabe og skuffer. 

Eksperter indenfor området
BLEVA leverer alt tænkeligt udstyr, der kan være med til at lette arbejdsbyrden på en arbejdsplads indenfor lager og industri. Det gælder både transport, opbevaring, udstyr til at løfte og indretning til arbejdspladser. De arbejder nemlig ud fra den filosofi, at deres produkter skal sørge for at “make hard work easy”.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094