23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny 3-trins serie om semi-automatisering

Mobile pallereoler, shuttle-system og lagerautomater indgår i denne 3-trins serie der giver dig facts og viden om hvordan semi-automatisering kan gøre en forskel for dit lager.

Er du på udkik efter et dynamisk system til opbevaring af pallegods? Og gerne et der kan spare op til 50% plads og øge lagerkapaciteten med op til 150% sammenlignet med almindelige pallereoler? Mobile pallereoler (MOVO) er den perfekte lagerløsning, når du har begrænset plads eller behov for øget lagerkapacitet. 

Overvejer du en kompakt lagerløsning der sparer tid?  En der kan effektivisere din drift, reducere behovet for arbejdskraft og omkostninger til udstyr? Der samtidig tilbyder et mere sikkert og mindre stresset arbejdsmiljø? Shuttle-systemet kan være svaret for dig.

Har du råd til at undvære mere effektive lager- og plukkeprocesser via en automatisk lagerløsning tilpasset dine behov?  Vort automatiske lagersystem kan spare op til 70% af eksisterende gulvplads, reducere plukkefejl med op til 70%, og mindske plukketider med mere end 60%.

Få facts om de 3 systemer direkte i din indboks  - se nærmere her

Constructor Danmark A/S
Rorupvej 1
4320 Lejre
Lejre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16315877
P nummer: 1001077941

Kontaktperson

HSJ
Henrik Skov Jensen
Projektsalgschef
+45 20 99 81 38 hsj@constructor.dk

Send til en kollega

0.047