23948sdkhjf

Udlært fra EL:CON og klar til at lære mere

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Tom Dueholm er udlært elektriker fra EL:CON i Aarhus d. 14. oktober 2020.

Tom har haft sin faste gang hos Service og Projekt i EL:CON Aarhus’, hvor han har arbejdet på flere store projekter, blandt andet Radisson Red og Aarhus Universitet. En af de opgaver, der for alvor har gjort indtryk hos Tom, er renoveringen af Aarhus Teater. ”Det var en virkelig spændende og anderledes opgave, fordi det er en fredet bygning. Vi havde også et virkelig godt sammenhold i teamet”, fortæller Tom.

Sammenholdet og fællesskabet er også nogle af de ting, som Tom har været god til at bidrage til på sin arbejdsplads, mener serviceleder Michael Ahlmann Molin. ”Tom har altid et forrygende godt humør og er ved godt mod. Han har en god indstilling til sine opgaver”, udtaler Michael.

I løbet af sin læretid har Tom også været på rotation i EL:CONS afdeling for bygningsautomatik, og programmering og data er da heller ikke helt nyt for Tom, der har en uddannelse som datamatiker i bagagen. Om fremtiden byder på en karriere inden for bygningsautomatik, service eller projekt, er Tom stadig åben overfor – ”så længe der er nyt at lære og gode kolleger, er jeg klar”, udtaler han.

Stort tillykke med svendebrevet!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.094