23948sdkhjf

Multi-Tek A/S - ståldør med u-værdi på 0,6

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multi-Tek Branddøre af 1988 A/S

Nu introducerer Multi-Tek A/S en videreudvikling af de energioptimerede Multi-Therm ståldøre. Dørenes u-værdi kan komme helt ned på 0,6 KW/M2 og isolerer dermed 3 gange så godt som traditionelle ståldøre.

Multi-Therm produkterne adskiller sig fra en traditionel ståldør ved at have elimineret dørenes kuldebroer. Ved at tilføre termisk isolerende kompositprofiler i både karm og dørblad forbedres isoleringsværdien markant og risikoen for kondens og dermed skimmelsvamp forsvinder.

Den høje isoleringsevne betyder også at produkterne lever op til den tyske Passivhaus-standards anbefalinger, hvori det anbefales at anvende vinduer og døre med en u-værdi på maksimalt 0,85.

Sund fornuft
Multi-Therm dørene handler grundlæggende om sund fornuft. Når man køber bil skeler de fleste mennesker også til brændstofforbruget, vedligeholdelsesomkostningerne og levetiden, det vil med andre ord sige totalomkostningerne. På samme måde er Multi-Therm dørene et optimalt valg, når man betragter totalomkostningerne.

Dørenes opbygning og de anvendte kvalitetsmaterialer er med til at give produkterne en lang levetid. Når det kombineres med materialernes robusthed overfor hærværk m.v. betyder det at vedligeholdelsesomkostningerne minimeres. Hertil kan man så lægge en væsentligt besparelse på energikontoen pga. den ekstrem gode isoleringsevne.
Alt i alt bliver Multi-Therm dørene et økonomisk fordelagtigt valg bygget på sund fornuft.

Hvis man ser på købet af en Multi-Therm facadedør ud fra et miljømæssigt perspektiv er der også plusser på kontoen. For det første vil den ekstrem gode isoleringsevne spare på energiforbruget og dermed sænke udledningen af CO2 med mange kg. om året. Samtidig vil dørenes lange levetid og materialernes høje genanvendelsesprocent være et plus for miljøet.

Læs mere på www.multitek.dk eller hør nærmere på 87110090

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multi-Tek Branddøre af 1988 A/S

Holger Danskes Vej 17
8960 Randers SØ
Danmark
Multi-Tek Branddøre af 1988 A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.22