23948sdkhjf

Så er der store tilskud til varmepumper – bliv salgsklar nu

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Nu kan dine kunder få tilskud til konvertering til miljøvenlig og økonomisk boligopvarmning med varmepumpe. Det kan give et løft til din forretning.

Fra 15. oktober kan ejere af helårsboliger, der udskifter et olie-, gas- eller træpillefyr med en luft/vand- eller jordvarmepumpe, få tilskud til projektet.

Kan løfte salget
Det giver virksomheder i installationsbranchen mulighed for at løfte salget af varmepumper yderligere eller at få det sat i gang, hvis det ikke allerede er en del af forretningen. Det mener Jimmi Berg, markedsdirektør hos Lemvigh-Müller.

”Varmepumper bliver helt centrale i opvarmningen af villaer og rækkehuse i fremtiden. Olie- og gasfyrene er på vej ud, og for boligejere i områder uden fjernvarme er varmepumpen det oplagte valg. Det er installationsbranchen i fuld gang med at indstille sig på, og med tilskudspuljen er der endnu en god grund til at satse målrettet på varmepumper,” siger han.

Tilskud efter boligareal
Tilskuddets størrelse følger boligarealet, og en ejer af et typisk dansk parcelhus mellem 101 og 150 kvm. vil kunne få et tilskud på op til 28.000 kr. ved konvertering fra olie-, gas- eller pillefyr til luft/vand eller jordvarmepumpe.

Tilskuddets størrelse afhænger af varmepumpens energimærkning. Det højeste tilskud gives til A+++ mærkede varmepumper, mens A++ varmepumper udløser et mindre tilskud. Energimærkningen er ud fra et temperatursæt på -7/55 °C.

Få inspiration til salgsarbejdet
Jimmi Berg opfordrer installationsvirksomheder, der ønsker at vækste deres aktiviteter inden for varmepumper, til at kontakte Lemvigh-Müllers Energi & Klima-team for inspiration til salg, tekniske løsninger og produktvalg. Det giver sikkerhed for at vælge en varmepumpe, der kan udløse tilskud til kunden.

Læs mere om hvordan du kan bruge tilskudsordningen til at gøre varmepumper til en større del af din forretning på Lemvigh-Müllers hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.094