23948sdkhjf

Steni Colour - en verden i glans

| Medlemsnyhed | Indrykket af Steni Danmark A/S

Glans er lysets spil mod fladerne. Mat, halvmat, højglans – et harmonisk og dæmpet udtryk eller flader, der glitrer som perlemor. Farve og visuelt udtryk kan styres ved hjælp af forskellige glansgrader. En leg med glans giver liv og personlighed.

Det vil ofte være være en bygnings farver der påvirker dine følelser.

Blåt for ro, gult for glæde, rødt for energi eller grønt for harmoni – alle regnbuens farver. Standardfarver eller din helt egen nuance, som afspejler din personlighed. Klare farver, afdæmpede farver, afstemte nuancer, mønstre og markeringer eller kombinationer med andre materialer. 

Med Steni Colour får du endnu et visuelt element at forholde dig til. Glans på facaden. Den matte glans giver en fornemmelse af ro og stabilitet, hvorimod en højglans facadeplade giver bygningen en rå og dominerende karakter. Kombinationen af mat, halmat og højglans giver dig mulighed for at kombinere det farvevalg der er valgt til bygningen i 3 glans. 

På det moderne fem etager høje kontorhus Munkebjerg Business Park har Barfoed Group og JUUL FROST Arkitekter valgt et facadeudtryk med Steni Colour i hvid i højglans.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Steni Danmark A/S

Galoche Alle 12
4600 Køge
Danmark
Steni Danmark A/S

Send til en kollega

0.093