23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steni Colour - en verden i glans

Glans er lysets spil mod fladerne. Mat, halvmat, højglans – et harmonisk og dæmpet udtryk eller flader, der glitrer som perlemor. Farve og visuelt udtryk kan styres ved hjælp af forskellige glansgrader. En leg med glans giver liv og personlighed.

Det vil ofte være være en bygnings farver der påvirker dine følelser.

Blåt for ro, gult for glæde, rødt for energi eller grønt for harmoni – alle regnbuens farver. Standardfarver eller din helt egen nuance, som afspejler din personlighed. Klare farver, afdæmpede farver, afstemte nuancer, mønstre og markeringer eller kombinationer med andre materialer. 

Med Steni Colour får du endnu et visuelt element at forholde dig til. Glans på facaden. Den matte glans giver en fornemmelse af ro og stabilitet, hvorimod en højglans facadeplade giver bygningen en rå og dominerende karakter. Kombinationen af mat, halmat og højglans giver dig mulighed for at kombinere det farvevalg der er valgt til bygningen i 3 glans. 

På det moderne fem etager høje kontorhus Munkebjerg Business Park har Barfoed Group og JUUL FROST Arkitekter valgt et facadeudtryk med Steni Colour i hvid i højglans.

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Kontaktperson

KMH
Karsten Marott Hansen
Country Manager
+45 28871402 karsten@steni.dk

Send til en kollega

0.047