23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Building Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Hvordan implementerer og vedligeholder du dit HACCP-system?

Når du implementerer og vedligeholder dit HACCP-system korrekt, bliver det et utroligt effektivt værktøj til styring af din virksomheds fødevaresikkerhed.

Derfor er det altafgørende, at du som kvalitets- eller egenkontrolsansvarlig har en dybdegående forståelse for HACCP-principperne og de forskellige værktøjer, der kan anvendes ved implementering af systemet.

Og dét får du den 11.-12. november på kurset i opbygning af HACCP-systemer, hvor vi - med udgangspunkt i en konkret proces - gennemgår de 12 HACCP-trin og de 7 principper samt diskuterer, hvordan man udarbejder en risikofaktoranalyse.

Deltagerne fortæller...

  • "Jeg fik en god, grundlæggende viden om HACCP, som jeg kan bruge i min hverdag/på jobbet."
  • "Underviseren er utrolig velbegavet ift. HACCP-systemer. Meget deltaljeret og god info generelt."
  • "Det bedste ved kurset var kombinationen af praktiske øvelser, vidensdeling og erfaringsudveksling."
  • "Jeg fik både redskaber og viden, så jeg kan komme videre og udfordre, når jeg kommer hjem."
  • "Underviseren kunne forklare, give eksempler og vidste hvad han talte om."

Bliv ekspert i HACCP-systemer og risikofaktoranalyser
 

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10854431
BREAKING
{{ article.headline }}
0.034