23948sdkhjf

Når du skal vælge BIM-software…

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

At skifte software er en stor beslutning. Sørg for at vælge den løsning, der bedst passer til jeres behov i forhold til projekter, medarbejdere og økonomi.

Archicad er et af nordens mest benyttede BIM-programmer. Det skyldes blandt andet, at Archicad er intiutivt, verdensmester i samarbejde på tværs af software-platforme og tilbyder licenser, der passer til jeres behov.

Program, der passer til jeres behov
At skifte software-platform er en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at I vælger det BIM-værktøj, som bedst opfylder jeres behov i forhold til projekter, medarbejdere og økonomi. Archicad er fleksibelt og kan håndtere alle byggeriets faser ‒ ikke mindst selve designprocessen, hvor I løbende afprøver, ændrer og analyserer.

LÆS OGSÅ: Fra global til glocal med RIIS Retail 

BIM skal være intuitivt
BIM skal være intuitivt og let at lære. I Archicad kan du genbruge dine erfaringer fra f.eks. AutoCAD, Sketchup og Photoshop, så du ikke starter på bar bund. Archicad gør det nemt at lave smukke, informationsrige tegninger, uden at gå på kompromis med udtrykket.

OpenBIM sikrer samarbejde og vidensdeling
I takt med at kompleksiteten i byggeriet stiger, er samarbejde og vidensdeling på tværs af fag og software vigtigere end nogensinde før. Archicad er verdensmester i at udveksle IFC- og BCF-filer og håndterer smidigt åbne standarder – også kaldet OpenBIM.

SE VIDEO: Når du skal vælge BIM software 

 Fokus på udvikling
Archicad udvikles løbende med nye funktioner og optimering af hastigheden. Det betyder at softwaren udnytter alle computerens ressourcer, og samtidig opdateres tegninger og 3D-model i baggrunden, hver gang du holder den mindste pause. Udviklingen af Archicad medfører, at du ikke behøver en pakke med mange forskellige programmer. Archicad har alt hvad du har brug for – uanset om du kører Mac eller Windows.

 LÆS OGSÅ: Ny IFC-guide: Import af IFC-filer i Revit og Archicad 

Licenser som passer dig
Når I investerer i software, skal I have mest for pengene. I vælger selv, om I vil købe og eje eller leje i for en periode. ”Flydende” netværkslicenser er tilknyttet jeres virksomhed og ikke jeres navngivne medarbejdere. Det er mere fleksibelt, langt billigere i længden og væsentlig lettere for jer at administrere. Derudover sikrer vores stabile prisudvikling, at I kan forudsige jeres softwareudgifter i både gode og dårlige tider.

Vil du vide mere om Archicad?
Hvis du vil vide mere om Archicad, er du velkommen til at kontakte os til en uformel snak eller et uformelt møde på 8862 6680 eller info@formfaktor.dk

Du kan også læse mere her >> 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Archicad understøtter alle byggeriets faserArchicad tilbyder flydende licenser Archicad er verdensmester i samarbejde

Send til en kollega

0.11