23948sdkhjf

Hvorfor vælge Kingspan isolering?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kingspan Insulation ApS

Vi producerer og sælger højeffektive isoleringsplader over hele verden til boliger, erhvervsbyggerier og mange andre industrielle anvendelser. Men hvorfor er det at isolering fra Kingspan bedre kan betale sig?

Mere plads
Den væsentligste forskel mellem højeffektiv og traditionel isolering er tykkelsen. Ved at vælge Kingspans isolering kan du bygge tyndere væg-, tag- og gulvkonstruktioner. Nogle yderligere kvadratmeter eller højere til loftet kan skabe betydelig merværdi, både ved nybyggeri og renovering. Det betaler sig at vælge Kingspan isolering, når ekstra plads har betydning.

Mere Dagslys
De fleste ved ikke, hvordan tykkelsen af ydervæggen har stor indflydelse på mængden af dagslys der kommer ind. Ved at bruge Kingspans højeffektive isolering, i f.eks. facaden, kan du halvere tykkelsen af din vægkonstruktion og derved opnå op til 40 % mere dagslys. Det reducerer energiforbruget og øger indeklimaet og komforten.

Hurtigere byggeproces
Isoleringsarbejdet udføres fra start til slut uden at blive afbrudt af skalmuringen, da vores isolering kan tåle at være eksponeret for vejrlig forhold. Den udvendige isolering bliver færdiggjort hurtigere end med traditionel isolering og opmuring. Det betyder, at der kan sættes varme på byggeriet langt tidligere end normalt, så den indvendige aptering kan komme i gang.

Nemt at arbejde med
Det er nemt at tilpasse og beskære vores isoleringsplader efter ønskede mål ved blot at bruge en fintandet håndsav, en skarp kniv eller en rundsav. Derudover er vores isoleringsplader lette og vejer ikke ret meget, hvilket betyder de er nemme at flytte rundt på og bære sammenlignet med traditionel isolering. 

Energibesparende
Når du efterisolerer med isolering fra Kingspan, forbedrer du indeklimaet og sænker din varmeregning. Der er stor forskel på, hvor gode forskellige materialer er til at lede varme. Kingspans isoleringsprodukter har nogle af de bedste lambda værdier sammenlignet med andre isoleringsprodukter på markedet. Vi har isolering med en termiske ydeevne, der er op til fem gange bedre end andre almindeligt tilgængelige isoleringsmaterialer.

Gode brandegenskaber
Brandsikkerhed er en vigtig faktor, da en høj brandsikkerhed reducerer risikoen for kvæstelser og skader. Derfor har alle Kingspans isoleringsmaterialer gode brandegenskaber, er gennemtestet og opfylder de lokale krav. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores isolering og brandegenskaberne, så kontakt vores tekniske afdeling på telefon +45 44 95 55 59.

Bæredygtig isolering
Den CO2, der anvendes til at fremstille, bygge og bortskaffe byggematerialer – vil være ansvarlig for halvdelen af hele CO2-aftrykket i nye byggerier fra i dag til 2050. Planet Passionate er Kingspans ambitiøse, 10-årige, globale bæredygtighedsprogram, der har som målsætning at påvirke tre store globale problemer: klimaforandring, cirkularitet og beskyttelse af vores naturlige verden. Så hvis du køber isolering hos os, så køber du samtidig bæredygtig isolering.

Læs mere om vores produkter og hvad vi kan tilbyde her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kingspan Insulation ApS

Langebjergvænget 14
4000 Roskilde
Danmark
Kingspan Insulation ApS

Send til en kollega

0.093