23948sdkhjf

Bestil ovntørret tungt brænde hos A-Supply

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Hos A-Supply kan du bestille ovntørret brænde af tunge træsorter som fx eg, ask og avnbøg med en brændetid på 3-4 timer.

Står du for indkøb af varer i en større virksomhed som fx et supermarked, byggemarked eller lignende? Ønsker I at tilbyde jeres kunder ovntørret brænde af højeste kvalitet? Hos A-Supply kan I bestille ovntørret brænde af tunge træsorter som fx eg, ask og avnbøg med en brændetid på 3-4 timer. Der er også tale om brænde, der er nedtørret til under 20% vandindhold. Vi lægger utrolig meget vægt på, at du er tilfreds med både kvaliteten og engrosprisen på vores brænde.

Som du ved, hører eg, ask og avnbøg til de tunge træsorter. Det betyder, at de kan være lidt sværere at tænde op, fordi de afgiver gasarter, der antændes langsommere end dem fra de lette træsorter. Fordelen er derimod, at dine kunder får mere varme ud af deres brændsel, fordi eg, ask og avnbøg er så kompakte, at de har en højere brændværdi pr. m3. Det har stor betydning, når man tænker på, at man ikke behøver at lægge brænde i ens pejs eller brændeovn, lige så ofte som det er tilfældet med fx løvtræer. Det betyder mindre besvær for dine kunder og mere varme i deres bolig.

A-Supply tilbyder brændetårn med følgende mål: L: 109, B:85, H: 195 cm (bemærk, indvendige mål). Længden på brændestykkerne er 24 +/- 1 cm og diameteren ca. 8- 15 cm. Derudover tager brændestykkerne sig godt ud. Man kan derfor vælge at have dem liggende ved siden af pejsen eller brændeovnen. Deres massefylde ligger på 570 kg/m3 (helt tørt træ) og derfor afgiver de varme i 3-4 timer. Som du kan høre, drejer det sig om brænde med høj brændværdi. Du skal bare henvende dig til A-Supply og få glæde af vores fordelagtige engrospriser.

 

Læs mere om vores ovntørret brænde på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/product-category/braendsel/braende/ovntoerret-braende/

Du kan bestille dit ovntørrede brænde på tlf.: 45 72 34 44 04

 

A-Supply A/S

Vestmolen 15

 9990 Skagen

Telefon: 72 34 44 04

Email: info@a-supply.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.14