23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Centralsmøringsanlæg monteret på Avant 860i

Vi har lige netop monteret centralsmøring på en flot ny Avant 860i. Læs videre hvis du vil vide mere om, hvad det har af betydning for maskinen.

Alle der har en entreprenørmaskine, ved at en velsmurt og velholdt maskine giver færre nedbrud, holder prisen bedre, og sparer tid på den lange bane. Centralsmøring på minilæsseren gør det væsentligt nemmere holde smørepunkterne smurt, hvilket drastisk sænker risikoen for nedbrud af din minilæsser.

Centralsmøring fungerer ganske enkelt, ved at en pumpe automatisk sender smøremiddel ud til smørepunkterne på maskinen, hvilket både sikrer at smøringen finder sted, men desuden at ingen af smørepunkterne bliver glemt. Det sikrer også, at der bruges den korrekte mængde smøremiddel, og giver dermed mindre risiko for menneskelige fejl.  

Hos Avant Danmark er centralsmøring en mulighed på alle vores minilæssere, og kan både monteres ved køb eller eftermonteres senere. Fordelene ved centralsmøring er så store, at det næsten ikke kan betale sig at lade være.

Tag kontakt til en af vores sælgere, hvis du vil vide mere om centralsmøring, hvis du vil have højere driftssikkerhed på din Avant minilæsser

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.062