23948sdkhjf
Del siden
Annonce

City Group stiller skarpt på brandhæmmende maling til træ

Træ vinder mere og mere indpas i bygningsindustrien, i takt med kravet om bæredygtighed i samfundet. Dermed opstår nye krav om brandsikring af træ i byggerier.

City Group Brandsikring, der igennem det sidste årti har været førende indenfor brandmaling, og brandisolering af stål og stålkonstruktioner, sætter nu ekstraordinært fokus på brandbeskyttelse af træ.

Vi har i nært samarbejde med de førende malingsproducenter tilegnet os stor viden om brandbeskyttelse af træ, og trækonstruktioner.

Træ vinder mere og mere indpas i byggeriet, og der medfølger flere myndighedskrav om sikring af træ og trækonstruktioner. ved brandimprægnering af træ kan der samtidig opnås en pæn finish.

Kravene til brandsikring af træ har indtil nu været i et mindre omfang, men det er vores forventning, at fremtiden bringer stor efterspørgsel på dette område. Derfor har vores medarbejder Allan Osther løbende holdt sig ajour med udviklingen på dette område.

Brandimprægnering af træ fremstår med en pæn overflade, og kan leveres i klare og i kulørpigmentere samt helt kulørdækkende versioner.

Vi har systemer til påføring af brandhæmmende maling på nyt træ samt gammelt ubehandlet træ og overflader, der er malet. Påføringen kan udføres enten on site på byggepladsen, eller på vores fabrik i Middelfart.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger, eller tilbud på 63419000, eller direkte mail til Allan Osther på ao@citygroup.dk

Arbejdet udføres i henhold til vores ISO 9001:2015 certificering.

Husk: Det er os med kvalitet til tiden.

Læs mere om City Group Brandsikring A/S.

 

City Group Brandsikring A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38628003
P nummer: 1022428493

Kontaktperson

Bjørn Nyrnberg
bn@citygroup.dk

Send til en kollega

0.094